Ecologische houten omheiningen en afrasteringspalen

Houten omheiningen en/of afrasteringspalen gezocht? Dan bent u bij EcoWoods aan het juiste adres! De houten omheiningen van EcoWoods variëren van onopvallende, natuurlijke afscheidingen tot sterksprekende vormen in het landschap. Voor de natuurlijk gevormde palen, slieten en liggers worden de houtsoorten eiken en kastanje gebruikt, de omheining met rechte planken wordt ook uitgevoerd in lariks of douglas. Alle houten omheiningen zijn degelijk en duurzaam. Alle modellen kunnen worden geleverd als bouwmateriaal of geplaatst door gespecialiseerde medewerkers van EcoWoods. Afwijkende modellen en houtmaten zijn op aanvraag leverbaar. Hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen.

leafAl 25 jaar specialist in houtbewerking
leafEcologisch hout uit eigen bosbeheer
leafHandgemaakte houtproducten
leafVolledig maatwerk mogelijk
leafBezorging in heel Nederland en België

Houten omheiningen van topkwaliteit

Onze houten omheiningen zijn gemaakt van een van de bekendste houtsoorten, namelijk van eikenhout, douglas of lariks. Ecowoods beschikt over een eigen houten- en boomzagerij in Vroomshoop, Overijssel. In onze eigen houten- en boomzagerij kunnen dus ook houten omheiningen voor u op maat gemaakt worden. Al onze houten omheiningen worden gemaakt van ecologisch hout, waardoor de impact op de natuur beperkt wordt. Hierdoor dragen wij een steentje bij aan het behoud van onze prachtige natuurgebieden.

Houten afrasteringspalen

Ook voor ecologische houten afrasteringspalen bent u bij EcoWoods aan het juiste adres. Zo kunt u bijvoorbeeld dé traditionele afrasteringspaal uit Nederland via EcoWoods online bestellen. Al eeuwen worden deze houten afrasteringspalen gebruikt als weide-afrastering vanwege de natuurlijk duurzaamheid. Bij EcoWoods kunt u houten afrasteringspalen in verschillende lengtes en afmetingen verkrijgen. Wilt u afwijkende maten? Geen probleem! Op aanvraag kunnen wij alle houten afrasteringspalen op maat voor u maken. Zo is er voor iedereen houten afrasteringspalen naar wens beschikbaar bij EcoWoods.

Houten omheining op maat

Op zoek naar houten omheiningen op maat? Wij maken graag houten omheiningen op maat voor u. Uit onze voorraad hebben wij de mogelijkheid om eiken, robina, lariks en douglas in elke gewenste maat voor u te zagen. EcoWoods beschikt namelijk over een eigen houtzagerij in Vroomshop waar al deze houtsoorten in elke gewenste hoeveelheid en elke gewenste maat gemaakt kan worden.