Boombank

Op zoek naar een boombank die aan jouw wensen voldoet? Bij Ecowoods kunnen wij u helpen met uw zoektocht. EcoWoods is een houtbewerkingsbedrijf gespecialiseerd in het op maat maken van boombanken. Wij doen dit al 25 jaar met liefde. Al onze producten worden gemaakt van ecologisch hout, waardoor we de impact op de natuur beperken. Zou u graag meer informatie willen over ronde boombank? Neem gerust contact met ons op.

Houten boombank van Ecowoods

Een mooi zitgelegenheid om je boom willen hebben? De hardhouten boombank van Ecowoods zorgt voor extra sfeer in je tuin.  De bank kan op elke gewenste maat worden gemaakt, aangepast aan de boom in de midden en aan de omgeving. EcoWoods beschikt als enig houtbewerkingsbedrijf in Nederland over een eigen houten- en boomzagerij waardoor we uw boombank met rugleuning naar wens kunnen maken. Wij bieden verschillende houtsoorten aan. U kunt kiezen voor een eiken boombank of een robinia boombank.

Een boombank rond kopen?

Kan je niet wachten om een boombank halfrond te kopen? Bestel nu jouw boombank bij Ecowoods. De prijzen zijn afhankelijk op de afmetingen van de boombank. Je kan namelijk jouw boombank hardhout op maat laten maken door onze specialisten. Zo heb jij een boombank die helemaal mooi aansluit zoals jij het wilt hebben. Bespreek je maatwerk met ons! Binnen Nederland en België houden we een levertijd aan van rond de 4 weken. 

Een halve boombank met FSC-certificaat

Ecowoods draagt met trots het FSC® keurmerk. De hoogst denkbare vorm van erkenning voor goed bosbeheer is namelijk het FSC®-certificaat. Een bos concessie komt pas in aanmerking voor het certificaat als aan alle FSC®-eisen van goed bosbeheer wordt voldaan. Een onafhankelijke certificeerder controleert aspecten als natuurbelangen, sociale aspecten en economische belangen. Zou je graag meer willen weten over de boombank zonder rugleuning of wil je meer weten over Ecowoods? Neem gerust contact met ons op.