Eiken picknicktafels

Op zoek naar eiken picknicktafels van gegarandeerd duurzaam hout uit eigen bosbeheer? De massief eiken picknicktafels van EcoWoods zijn verwerkt uit uitsluitend verantwoord gekapte en onbehandelde Europese houtsoorten. Deze eerlijke houtproducten worden bovendien in onze eigen houtzagerij vervaardigd. Wilt u dus eiken picknicktafels op maat laten maken? De ervaren specialisten van EcoWoods garanderen u een picknicktafel in eikenhout van topkwaliteit.

Toont alle 5 resultaten

Eiken Robuuste Picknicktafel Eco Natuur

Vanaf: 650 Vanaf 650
De Robuuste Picknicktafel Natuur is gemaakt met de natuurlijke vormen van de eiken boomstam. Een stevige, verplaatsbare eiken picknicktafel, waarvan de zittingen opklapbaar zijn. De tafel is ook verkrijgbaar in douglas.

Eiken picknicktafel Bos

Vanaf: 795 Vanaf 795
Dit zeer bekende model genaamd de Eiken picknicktafel Bos wordt veel toegepast in natuurgebieden en openbare ruimtes. Ook is de picknicktafel geschikt voor particulier gebruik. De tafel is zeer solide uitgevoerd in gezaagd Eiken of robinia. De tafel biedt ruimte voor zes personen.

Eco Picknicktafel Boomstam Eiken

Vanaf: 795 Vanaf 795
De picknicktafel boomstam paart een bijzonder lange levensduur aan een natuurlijk uiterlijk. De onbehandelde eiken stammen en bladen weerstaan alle weersinvloeden en verdragen zeer intensief gebruik. Zitruimte voor zes personen. De picknickbank is ook leverbaar in Robinia.

Eco Oostenrijkse Eiken picknickset met rugleuning

Vanaf: 1,599 Vanaf 1,599
Buitengewoon robuuste eiken set van twee banken en een tafel. Het tafelblad en de zittingen zijn gemaakt van 12,5 cm dikke delen. Zowel in eiken als in douglas uitgevoerd is de set even degelijk als het forse aanzicht doet vermoeden. De zit is verrassend comfortabel door de uitgekiende hoek van de rugleuning met de zitting.

Boombank Rustiek

Vanaf: 1,200 Vanaf 1,200
Stevig uitgevoerde rustieke boombank verkrijgbaar in eiken of douglas. De bank is met of zonder rugleuning leverbaar.

Onze soorten eiken picknicktafels

Een eiken picknicktafel kopen vergt enige research, er valt namelijk heel wat te kiezen. Ongeacht uw keuze mag u bij al onze eiken picknicktafels rekenen op een eerlijke topkwaliteit hout. Vervolgens is het afhankelijk van waarnaar u precies op zoek bent. Zo bieden we onder andere de volgende massief eiken picknicktafels:

Robuuste eiken picknicktafel

Deze Robuuste Picknicktafel Natuur is gemaakt met de natuurlijke vormen van de eiken boomstam. Een stevige, verplaatsbare eiken picknicktafel, waarvan de zittingen opklapbaar zijn. Verkrijgbaar in meerdere lengtes, maar u kunt deze picknicktafel ook op maat laten maken. De robuuste picknicktafel van eikenhout kan door de weersomstandigheden wat vergrijzen, maar door bijvoorbeeld Biopin olie te gebruiken verlengt u het kleurbehoud. De tafel wordt als geheel geleverd en hoeft dus niet meer gemonteerd te worden.

Eiken boomstam picknicktafel

De onbehandelde eiken boomstam picknicktafel weerstaat alle weersinvloeden en verdraagt zeer intensief gebruik. Een zeer lange levensduur is gegarandeerd. Zitruimte voor minimaal 6 personen, maar door de verschillende lengte opties is dit uit te breiden. En ook deze boomstam picknicktafel van eikenhout is weer op maat te maken. Als geheel geleverd, u hoeft dus niets aan de tafel zelf te monteren.

Eiken picknicktafel met rugleuning

Onze eiken picknicktafel met rugleuning omvatten een robuuste set van twee banken met rugleuning en strak en toch natuurlijk tafelblad inclusief onderstel. Een fors aanzicht zoals u dat alleen in de Oostenrijkse Alpen tegenkomt. Onze ervaren houtzagers zijn vakspecialisten en hebben de zithoek van de rugleuning en zitting tot in de puntjes uitgekiend, met een verrassend comfortabel resultaat. Een geschuurde houtafwerking en ook deze wordt als geheel geleverd. In diverse standaard lengtes verkrijgbaar, maar natuurlijk is ook deze picknicktafel van eikenhout weer op maat te maken.

Een eiken picknicktafel op maat?

Wilt u graag een andere afmeting, een andere houtsoort of een andere uitvoering van een picknicktafel met losse banken en rugleuning dan u terugvindt op deze pagina? Ga dan voor een picknicktafel op maat. Ecowoods beschikt als enig houtbewerkingsbedrijf in Nederland over een eigen hout- en boomzagerij. Hierdoor kunnen wij een picknicktafel in iedere maat, houtsoort en vorm maken. Bespreek uw maatwerk met onze specialisten. Zij staan altijd voor u klaar. Zou u graag langs willen komen? Dat kan! Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Een picknicktafel van ecologisch hout

Al onze producten, waaronder onze houten picknicktafels, zijn gemaakt van ecologisch hout. Hierdoor beperken we de impact op de natuur. Daarnaast beschikken wij ook over het FSC-certificaat. Dit is de hoogst denkbare vorm voor goed bosbeheer. Hierdoor koopt u bij Ecowoods altijd een verantwoorde robuuste picknicktafel.

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk ook eens onze boomstam picknicktafels, Robinia picknicktafels en Douglas picknicktafels