Eiken houten landhek

Bent u op zoek naar een eiken houten landhek? Dan bent u bij Ecowoods op de juiste plek. Wij hebben ons eigen hout- en boomzagerij wat ervoor zorgt dat het eiken landhek, wat u op het oog heeft, altijd van de beste kwaliteit en met veel professionaliteit gemaakt wordt. Het landhek van eiken is onverwoestbaar, omdat het van de houtsoort robinia is gemaakt. Robinia wordt ook wel “ Europese hardhout’ genoemd. De landhekken hebben een lange levensduur en zijn dus erg duurzaam.

Toont alle 11 resultaten

Looppoortje boerenlandhek

Vanaf: 295 Vanaf 295
Looppoortje Boerenlandhek. Robuust landhek van natuurlijk gevormde schaaldelen. Oersterke uitstraling door de stevige verhoudingen. De hoogte van het looppoortje is 1.10 meter. Palen zijn los te bestellen, in het onderstaande overzicht vindt u alle bijbehorende palen.

Doorgang boerenlandhek

Vanaf: 395 Vanaf 395
Dit doorgang Boerenlandhek 1-delig is in verschillende maten verkrijgbaar. Het robuuste landhek is gemaakt van natuurlijk gevormde schaaldelen en heeft een extreem sterke uitstraling door de solide verhoudingen. De hoogte van het landhek is 1,10 meter. Palen zijn los te bestellen, in het onderstaande overzicht vindt u alle bijbehorende palen.

Boerenlandhek 2-delig

Vanaf: 545 Vanaf 545
Dit doorgang Boerenlandhek 2-delig is in verschillende maten verkrijgbaar. Het robuuste landhek is gemaakt van natuurlijk gevormde schaaldelen en heeft een extreem sterke uitstraling door de solide verhoudingen. De hoogte van het landhek is 1,10 meter. Palen zijn los te bestellen, in het onderstaande overzicht vindt u alle bijbehorende palen.

Klaphek

Vanaf: 695 Vanaf 695
Het klaphek is een doorlooppoort voor een dierenweide. Door de schuine ophanging sluit hij automatisch weer zodat het vee niet door nalatigheid kan uitbreken. Verkrijgbaar in de stijlen natuur en strak. Bij een natuurlijke stijl blijft de vorm van het hout onbewerkt en krijgt het een robuuste uitstraling. In een strakke stijl wordt het hout verwerkt tot rechte planken. Het klaphek wordt compleet geleverd met 2 palen van 12,5 x 12,5 x 225 cm en 2 schuine palen 12,5 x 12,5 x 150 cm. 

Looppoortje waterlandhek

Vanaf: 295 Vanaf 295
Looppoortje Waterlandhek. Een traditioneel weidehek, van oorsprong afkomstig uit Noord-Holland. Degelijk en zeer functioneel. Palen zijn los te bestellen, in het onderstaande overzicht vindt u alle bijbehorende palen.

Doorgang waterlandhek

Vanaf: 460 Vanaf 460
Dit doorgang Waterlandhek 1-delig is in verschillende maten verkrijgbaar. Het is een traditioneel weidehek, van oorsprong afkomstig uit Noord-Holland en is degelijk en zeer functioneel. Palen zijn los te bestellen, in het onderstaande overzicht vindt u alle bijbehorende palen.

Waterlandhek 2-delig

Vanaf: 595 Vanaf 595
Dit 2-delig Waterlandhek is in verschillende maten verkrijgbaar. Het is een traditioneel weidehek, van oorsprong afkomstig uit Noord-Holland en is degelijk en zeer functioneel. Palen zijn los te bestellen, in het onderstaande overzicht vindt u alle bijbehorende palen.

Houten slagboom voor doorgang

Vanaf: 695 Vanaf 695
Deze houten slagboom, die op vele landgoederen en boswachterijen wordt gebruikt voor het afsluiten van lanen en paden, heeft ondanks zijn zware kwaliteit een slank uiterlijk. De slagboom wordt onbehandeld geleverd, compleet met zeer zwaar afsluitbaar hang- en sluitwerk. Palen zijn los te bestellen, in het onderstaande overzicht vindt u alle bijbehorende palen.

Houten looppoort plattelandshek

Vanaf: 325 Vanaf 325
Deze houten looppoort is een robuuste, eenvoudig ogende poort van brede eiken planken. Palen zijn los te bestellen, in het onderstaande overzicht vindt u alle bijbehorende palen.

Plattelandshek 2-delig

Vanaf: 595 Vanaf 595
Dit 2-delige Plattelandshek is een robuuste, eenvoudig ogende poort van brede eiken planken. Palen zijn los te bestellen, in het onderstaande overzicht vindt u alle bijbehorende palen.

Gedisseld eiken wringhek

Vanaf: 1,050 Vanaf 1,050
Een authentiek gedisseld Eiken Wringhek dat nog op de oude ambachtelijke manier gemaakt wordt. De oorspronkelijke vorm van het hout blijft zichtbaar. Ook de ophanging en de wijze van sluiten is al eeuwenlang in gebruik. Het landhek wordt compleet geleverd met draaipaal en houten knop, rustieke gaffelpaal en wring.

Eiken hekken en poorten

Ecowoods heeft naast een eiken landhek ook een eiken houten poort. De poort van eiken past perfect bij het eiken hek. Beide worden van hetzelfde hout gemaakt en zal niet verschillen qua materiaal en kleur. De poort heeft een robuust uiterlijk en heeft een natuurlijk gevormde schaal, waardoor de delen goed in elkaar passen. Wij bieden een ruim assortiment eiken poorten aan, inclusief een eiken dubbele poort en looppoort van hout.

Eiken houten landhek en poort op maat

Heeft u interesse in het laten maken van eiken hekken en poorten? Dan biedt Ecowoods ook maatwerk aan. Ecowoods verwerkt verantwoord gekapt Europese houtsoorten tot een eerlijk product. Wij dragen zelf het FSC-keurmerk. Alle houtsoorten, die wij bieden in ons assortiment, zijn vrijwel altijd leverbaar. Al het houten materiaal kan zo bewerkt worden dat het altijd binnen uw wensen past. U kunt ons altijd via ons contactformulier bereiken voor het op maat laten maken van een eiken hek.

Eiken landhek kopen?

Alle Eiken landhekken worden met de hand gemaakt en met de grootste zorg. Op onze webshop vindt u een ruim assortiment aan houten landhekken. We bezorgen in heel Nederland en België. In Nederland houden we een vast tarief aan van € 75,-. En binnen België een vast tarief van € 120,-. Mocht u graag uw bestelling ophalen. Dan is dat zeker ook mogelijk. U kunt in uw bestelling altijd ophalen in Vroomshoop.