Picknicktafels

Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

Douglas Robuuste Picknicktafel Eco Natuur

450
De robuuste picknicktafel Natuur is gemaakt met de natuurlijke vormen van de douglas boomstam. Een stevige, verplaatsbare douglas picknicktafel met opklapbare zittingen.  Ook verkrijgbaar in eiken.De picknicktafel is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar.

Stevige Picknicktafel ECO

475
De Stevige Picknicktafel ECO is robuust maar gelijk lichter uitgevoerd, hierdoor is de picknickbank gemakkelijk te verplaatsen. Ook zijn de zittingen opklapbaar. De picknicktafel is volledig gemonteerd of als bouwpakket leverbaar.

Opklap Picknicktafel Douglas XL Natuur

545
Deze Douglas opklap picknicktafel is de natuurlijke variant van de XL picknicktafel. Door gebruik van boomplanken heeft deze bank een rustieke uitstraling. De zittingen zijn zeer gebruikersvriendelijk opklapbaar.De picknicktafel is volledig gemonteerd of als bouwpakket leverbaar.

Picknickbank Douglas XL 250 cm

595
Geeft u een feestje of komt de hele familie op bezoek? Met de robuuste 8 persoons Douglas Picknickbank XL kan iedereen plaatsnemen zonder dat de bank omkiept of doorzakt. Ook oma kan zitten omdat de zittingen aan de uiteinden voldoende oversteken om te gaan zitten zonder je benen op te tillen. De zittingen kunnen worden opgeklapt om te zorgen dat deze schoon en droog blijven.De picknicktafel is volledig gemonteerd of als bouwpakket leverbaar.

Eiken Robuuste Picknicktafel Eco Natuur

Vanaf: 650 Vanaf 650
De Robuuste Picknicktafel Natuur is gemaakt met de natuurlijke vormen van de eiken boomstam. Een stevige, verplaatsbare eiken picknicktafel, waarvan de zittingen opklapbaar zijn. De tafel is ook verkrijgbaar in douglas.

Eiken picknicktafel Bos

Vanaf: 795 Vanaf 795
Dit zeer bekende model genaamd de Eiken picknicktafel Bos wordt veel toegepast in natuurgebieden en openbare ruimtes. Ook is de picknicktafel geschikt voor particulier gebruik. De tafel is zeer solide uitgevoerd in gezaagd Eiken of robinia. De tafel biedt ruimte voor zes personen.

Eco Picknicktafel Boomstam Eiken

Vanaf: 795 Vanaf 795
De picknicktafel boomstam paart een bijzonder lange levensduur aan een natuurlijk uiterlijk. De onbehandelde eiken stammen en bladen weerstaan alle weersinvloeden en verdragen zeer intensief gebruik. Zitruimte voor zes personen. De picknickbank is ook leverbaar in Robinia.

Eco Oostenrijkse Eiken picknickset met rugleuning

Vanaf: 1,599 Vanaf 1,599
Buitengewoon robuuste eiken set van twee banken en een tafel. Het tafelblad en de zittingen zijn gemaakt van 12,5 cm dikke delen. Zowel in eiken als in douglas uitgevoerd is de set even degelijk als het forse aanzicht doet vermoeden. De zit is verrassend comfortabel door de uitgekiende hoek van de rugleuning met de zitting.

Grote Picknicktafel MAXI

Vanaf: 730 Vanaf 730
Grote picknicktafel van 4, 5 of 6 meter om met het hele gezin van te genieten. Deze stevige picknickbank van douglas hout heeft opklapbare zittingen, waardoor de zittingen schoon en droog blijven en u langer kunt genieten van deze puur natuur picknickbank.De grote picknicktafel is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar.

Grote picknicktafel MAXI Natuur

Vanaf: 730 Vanaf 730
Lang, langer, langst. Deze grote picknicktafel behoeft geen uitleg. De stevige douglas picknickbank wordt vaak gebruikt voor gelegenheden waar men even gezellig bij elkaar wil zitten.De picknicktafel kan gemonteerd worden geleverd of als bouwpakket. 

Vierkante picknicktafel de Veluwe (of rechthoekig)

Vanaf: 1,150 Vanaf 1,150
Zeer robuuste onverwoestbare vierkante picknicktafel van douglas met vrije inloop. Ook verkrijgbaar als rechthoekige picknicktafel. De vierkante tafel is geschikt voor 8 personen en de rechthoekige voor maar liefst 12 personen. De buitenmaat van de vierkante picknicktafel is 220 x 220 cm en 220 x 350 cm voor de rechthoekige uitvoering. De maat van het vierkante tafelblad is 130 x 130 cm en is 130 x 250 cm voor het rechthoekige tafelblad. De houtdikte van het blad is 5 cm. Het onderstel is gemaakt van balken van 15 x 15 cm.

Eco Oostenrijkse Douglas picknickset met rugleuning

Vanaf: 1,295 Vanaf 1,295
Buitengewoon robuuste picknicktafel met rugleuning in Oostenrijkse stijl van douglas hout. Het tafelblad en de zittingen zijn gemaakt van 12,5 cm dikke delen. Zowel in eiken als in douglas uitgevoerd is de set even stevig als het forse aanzicht doet vermoeden. De zit is verrassend comfortabel door de uitgekiende hoek van de rugleuning met de zitting.

Picknicktafels

Bent u op zoek naar een picknicktafel? Bij Ecowoods bent u aan het juiste adres. Met onze 25 jaar aan ervaring assisteren wij u graag bij het vinden van de perfecte picknicktafel. Op deze pagina vindt u ons gehele assortiment met informatie per product. Indien u graag meer te weten wilt komen over onze picknicktafels, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Unieke tafels op maat 

Ecowoods maakt al meer dan 25 jaar ambachtelijke picknicktafels. Wij maken onze picknicktafels op maat. Zo kunnen we voor iedereen de juiste picknicktafel realiseren. Dit doen we met onze eigen houtzagerij gelokaliseerd in Vroomshoop 

FSC-certificering 

Al onze picknicktafels zijn voorzien van het het FSC®-keurmerk. Ecowoods koestert dit keurmerk met trots als de hoogste vorm van erkenning voor duurzaam bosbeheer. Het FSC®-certificaat wordt exclusief toegekend aan bosconcessies die aan alle eisen voor goed bosbeheer volgens de normen van FSC® voldoen. Onafhankelijke certificeerders voeren grondige controles uit op uiteenlopende aspecten, zoals natuurbelangen, sociale factoren en economische belangen. 

Door het FSC®-keurmerk met trots te dragen, benadrukt Ecowoods niet alleen haar inzet voor duurzaamheid, maar ook haar verantwoordelijkheid in het gebruik van hout voor onze picknicktafels. Wanneer u kiest voor onze producten, kiest u niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor een bijdrage aan de bevordering van duurzame en ecologisch verantwoorde praktijken in de houtindustrie. 

Bezorging van uw tafel 

Bij Ecowoods zetten we ons graag in voor dat kleine stukje extra service. We kunnen uw gewenste picknicktafel door heel Nederland en België afleveren bij u thuis. De tarieven voor levering staan hieronder. 

Tarieven levering 

Nederland: €75,-
België: €120,- 

Direct contact 

Heeft u nog vragen of onduidelijkheden? Neem dan snel direct contact met ons op. Bij Ecowoods staan wij voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te assisteren bij het maken van de juiste keuze. U kunt ons eenvoudig bereiken via ons contactformulier, e-mailadres, of telefoonnummer.