Picknicktafel Douglas

Toont alle 11 resultaten

Douglas Robuuste Picknicktafel Eco Natuur

399
De robuuste picknicktafel Natuur is gemaakt met de natuurlijke vormen van de douglas boomstam. Een stevige, verplaatsbare douglas picknicktafel met opklapbare zittingen.  Ook verkrijgbaar in eiken.De picknicktafel is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar.

Stevige Picknicktafel ECO

425
De Stevige Picknicktafel ECO is robuust maar gelijk lichter uitgevoerd, hierdoor is de picknickbank gemakkelijk te verplaatsen. Ook zijn de zittingen opklapbaar. De picknicktafel is volledig gemonteerd of als bouwpakket leverbaar.

Opklap Picknicktafel Douglas XL Natuur

495
Deze Douglas opklap picknicktafel is de natuurlijke variant van de XL picknicktafel. Door gebruik van boomplanken heeft deze bank een rustieke uitstraling. De zittingen zijn zeer gebruikersvriendelijk opklapbaar.De picknicktafel is volledig gemonteerd of als bouwpakket leverbaar.

Picknickbank Douglas XL 250 cm

545
Geeft u een feestje of komt de hele familie op bezoek? Met de robuuste 8 persoons Douglas Picknickbank XL kan iedereen plaatsnemen zonder dat de bank omkiept of doorzakt. Ook oma kan zitten omdat de zittingen aan de uiteinden voldoende oversteken om te gaan zitten zonder je benen op te tillen. De zittingen kunnen worden opgeklapt om te zorgen dat deze schoon en droog blijven.De picknicktafel is volledig gemonteerd of als bouwpakket leverbaar.

Grote Picknicktafel MAXI

Vanaf: 730 Vanaf 730
Grote picknicktafel van 4, 5 of 6 meter om met het hele gezin van te genieten. Deze stevige picknickbank van douglas hout heeft opklapbare zittingen, waardoor de zittingen schoon en droog blijven en u langer kunt genieten van deze puur natuur picknickbank.De grote picknicktafel is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar.

Grote picknicktafel MAXI Natuur

Vanaf: 730 Vanaf 730
Lang, langer, langst. Deze grote picknicktafel behoeft geen uitleg. De stevige douglas picknickbank wordt vaak gebruikt voor gelegenheden waar men even gezellig bij elkaar wil zitten.De picknicktafel kan gemonteerd worden geleverd of als bouwpakket. 

Vierkante picknicktafel de Veluwe (of rechthoekig)

Vanaf: 995 Vanaf 995
Zeer robuuste onverwoestbare vierkante picknicktafel van douglas met vrije inloop. Ook verkrijgbaar als rechthoekige picknicktafel. De vierkante tafel is geschikt voor 8 personen en de rechthoekige voor maar liefst 12 personen. De buitenmaat van de vierkante picknicktafel is 220 x 220 cm en 220 x 350 cm voor de rechthoekige uitvoering. De maat van het vierkante tafelblad is 130 x 130 cm en is 130 x 250 cm voor het rechthoekige tafelblad. De houtdikte van het blad is 5 cm. Het onderstel is gemaakt van balken van 15 x 15 cm.

Oostenrijkse Douglas picknicktafel met rugleuning

Vanaf: 1,150 Vanaf 1,150
Buitengewoon robuuste picknicktafel met rugleuning in Oostenrijkse stijl van douglas hout. Het tafelblad en de zittingen zijn gemaakt van 12,5 cm dikke delen. Zowel in eiken als in douglas uitgevoerd is de set even stevig als het forse aanzicht doet vermoeden. De zit is verrassend comfortabel door de uitgekiende hoek van de rugleuning met de zitting.

Picknicktafel 2 meter ‘De Eese’

775
Solide strakke picknicktafel van 2 meter met losse banken. Deze set is gemaakt van de houtsoort Douglas.

Picknicktafel 3 meter ‘De Eese’

999
‘De Eese’ Picknicktafel 3 meter is een stevige strakke picknicktafel met losse banken gemaakt van de houtsoort Douglas.

Picknicktafel met losse banken ‘De Eese’ 4 meter

1,295
Robuuste strakke picknicktafel met losse banken met een lengte van 4 meter! Deze set is gemaakt van de houtsoort Douglas.

Een Douglas picknicktafel van Ecowoods

Altijd al een mooie Douglas picknicktafel willen hebben? Wij van Ecowoods kunnen u hierbij helpen. Met onze grote assortiment en onze eigen houtzagerij, kunnen we een houten picknicktafel in elke gewenste maat leveren. Ecowoods draagt met trots het FSC® keurmerk. De hoogst denkbare vorm van erkenning voor goed bosbeheer is namelijk het FSC®-certificaat. Naast ons assortiment aan Douglas picknicktafels hierboven, kunnen wij ook een picknicktafel op maat maken. Zou u graag meer informatie hierover willen? Neem gerust contact met ons op.

Mogelijkheden van een picknicktafel Douglas Hout

Al onze producten worden gemaakt van ecologisch hout, waardoor we de impact op de natuur beperken. We hebben een aantal standaard Douglas Picknicktafels, maar u kunt ook altijd een picknicktafel op maat laten maken. In ons assortiment vindt u onder andere de volgende picknicktafels van Douglas hout:

 

De Douglas picknicktafels kunnen ook op maat worden gemaakt. De prijzen per Douglas picknicktafel zijn afhankelijk van de maat. Doordat het bestelde houtproduct nog met de hand gemaakt wordt gemaakt en door de extreme drukte houden we een levertijd aan van 3 tot 4 weken. De Douglas picknicktafel kan als geheel worden geleverd of als bouwpakket.

Hoe kunt u een Douglas picknicktafel behandelen?

Ondanks dat het Douglas hout sterk is en zeker tegen een stootje kan, kun je het een extra handje helpen. Maak ieder jaar de Douglas houten picknicktafel goed schoon. Dit kan eenvoudig met een borstel. Om nog meer bescherming aan te bieden aan een Douglas picknicktafel, kunt u voor een buitenbeits kiezen om het hout te beschermen tegen weersomstandigheden. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten. Zij helpen u graag.

Een Douglas houten picknicktafel kopen?

Bezorging van de Douglas picknicktafel is mogelijk in heel Nederland voor een vast tarief van €75,-. Binnen België geldt een vast tarief van €120,-. Ook is het mogelijk om uw bestelling op te halen. Zou u graag uw bestelling willen leveren in een ander land? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.