Picknicktafels met rugleuning

Een picknicktafel met rugleuning geeft niet alleen een prachtig plaatje, maar is ook gemaakt van op en top houtkwaliteit. Op zoek naar een mooie, robuuste en comfortabele houten picknicktafel? Ga dan voor de Oostenrijkse sferen van een picknicktafel met rugleuning van Douglas- of eikenhout. Bovendien geniet u bij EcoWoods van de kwaliteitsservice van onze specialisten. In onze eigen houtzagerij maken zij uw houten picknicktafel met rugleuning in elke gewenste maat.

Toont alle 2 resultaten

Oostenrijkse Eiken picknickset met rugleuning

Vanaf: 1,495 Vanaf 1,495
Buitengewoon robuuste eiken set van twee banken en een tafel. Het tafelblad en de zittingen zijn gemaakt van 12,5 cm dikke delen. Zowel in eiken als in douglas uitgevoerd is de set even degelijk als het forse aanzicht doet vermoeden. De zit is verrassend comfortabel door de uitgekiende hoek van de rugleuning met de zitting.

Oostenrijkse Douglas picknicktafel met rugleuning

Vanaf: 1,150 Vanaf 1,150
Buitengewoon robuuste picknicktafel met rugleuning in Oostenrijkse stijl van douglas hout. Het tafelblad en de zittingen zijn gemaakt van 12,5 cm dikke delen. Zowel in eiken als in douglas uitgevoerd is de set even stevig als het forse aanzicht doet vermoeden. De zit is verrassend comfortabel door de uitgekiende hoek van de rugleuning met de zitting.

Welke houten picknicktafel met rugleuning zoekt u?

Bij zowel de keuze voor eikenhout of Douglas mag u rekenen op topkwaliteit hout en een robuuste set van twee banken met rugleuning en strak en toch natuurlijk tafelblad inclusief onderstel. Een fors aanzicht zoals u dat alleen  in de Oostenrijkse Alpen tegenkomt. Onze ervaren houtzagers zijn vakspecialisten en hebben de zithoek van de rugleuning en zitting tot in de puntjes uitgekiend met een verrassend comfortabel resultaat. Kom het zelf ontdekken in het altijd gezellig Vroomshoop en plan een afspraak

De charme en sfeer van een picknicktafel met rugleuning

Wat is er nu rustgevender dan een heerlijk weekend ontbijt in de vroege ochtendzon? Een picknicktafel met rugleuning zorgt voor een ontspannen sfeer waarbij u waardevolle herinneringen deelt met uw dierbaren. En vanwege de comfortabele rugleuning ook nog eens extra lang zonder dat u fysieke klachten krijgt. Desgewenst maakt u het uzelf extra comfortabel en wordt het nog gezelliger wanneer u de houten picknicktafel met rugleuning naar eigen wens opleukt met sierkussens.

Voordelen houten picknicktafel met rugleuning

Zoals hierboven al grotendeels benoemd kent een picknicktafel met rugleuning van hout op meerdere fronten veel voordelen. Zowel in de keuze voor de houtsoort, dan wel de kwaliteiten en eigenschappen van het hout op zich. Maar ook de persoonlijke voordelen voor uw eigen fysieke en mentale gesteldheid vanwege de comfortabele rugleuning die voor nog langer sociaal plezier zorgt. En of u nu kiest voor een Oostenrijkse Eiken picknicktafel met rugleuning of een Oostenrijkse Douglas picknicktafel met rugleuning, beide houtsoorten zijn van de hoogste kwaliteit.

Voordelen Douglas hout picknicktafel rugleuning
  • Onbehandeld een minimale levensduur tussen de 10 en 15 jaar
  • Mooie natuurlijke houtnerf
  • Een harde houtsoort van topkwaliteit
  • Warme uitstraling en onderhoudsarm
Voordelen eikenhout picknicktafel rugleuning
  • Onbehandeld een minimale levensduur tussen de 20 en 25 jaar
  • Mooie natuurlijke houtnerf
  • Een heel harde houtsoort van topkwaliteit
  • Warme uitstraling en zeer onderhoudsarm

Afmetingen picknicktafel met rugleuning

Douglas picknicktafel rugleuning

Afmetingen bank:       200 x 80 cm

Afmetingen tafel:        200 x 80 cm

Houtmaat zitting:        12,5 cm

Houtmaat onderstel:  10 cm

Houtafwerking:           Geschuurd

Eiken picknicktafel rugleuning

Afmetingen bank:       200 x 25-30 cm

Afmetingen tafel:        200 x 80-100 cm

Houtmaat zitting:        12,5 cm

Houtmaat onderstel:  10 cm

Houtafwerking:           Geschuurd

Uw picknicktafel met rugleuning op maat?

Wilt u graag een andere afmeting, een andere houtsoort of een andere uitvoering van een picknicktafel met losse banken en rugleuning dan u terugvindt op deze pagina? Ga dan voor een picknicktafel op maat. Ecowoods beschikt als enig houtbewerkingsbedrijf in Nederland over een eigen hout- en boomzagerij. Hierdoor kunnen wij een picknicktafel in iedere maat, houtsoort en vorm maken. Bespreek uw maatwerk met onze specialisten. Zij staan altijd voor u klaar. Zou u graag langs willen komen? Dat kan! Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Een picknicktafel van ecologisch hout

Al onze producten, waaronder onze houten picknicktafels, zijn gemaakt van ecologisch hout. Hierdoor beperken we de impact op de natuur. Daarnaast beschikken wij ook over het FSC-certificaat. Dit is de hoogst denkbare vorm voor goed bosbeheer. Hierdoor koopt u bij Ecowoods altijd een verantwoorde robuuste picknicktafel.

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk ook eens onze boomstam picknicktafels, Robinia picknicktafels, Eiken picknicktafels en Douglas picknicktafels.