Picknicktafel 3 meter

Zou je graag een picknicktafel willen waar je met veel mensen aan kan zitten? Kies dan voor de picknicktafel 3 meter van Ecowoods. EcoWoods beschikt over een eigen houtzagerij waar de picknicktafel van 3 meter in elke gewenste maat gemaakt kan worden. Zo kunnen wij de perfecte tafel die u in gedachte heeft maken. Wij van Ecowoods maken al 25 jaar ambachtelijke picknicktafels van 3 meter voor onze klanten. Zou u graag meer informatie willen over de picknicktafel? Neem gerust contact op met onze specialisten.

Enig resultaat

Picknicktafel 3 meter ‘De Eese’

1,075
‘De Eese’ Picknicktafel 3 meter is een stevige strakke picknicktafel met losse banken gemaakt van de houtsoort Douglas.

Mogelijkheden picknicktafels van 3 meter

We gebruiken verschillende houtsoorten voor de picknicktafels van 3 meter. Zo kunt u kiezen uit een houten picknicktafel van 3 meter of een douglas picknicktafel van 3 meter. U moet wel rekening houden dat iedere houtsoort een andere onderhoud nodig heeft. Ondanks dat het Douglas hout sterk is en zeker tegen een stootje kan, kun je het een extra handje helpen. Maak de picknicktafel elk jaar goed schoon met buitenbeits. Heeft u vragen over de houtsoorten waaruit u kan kiezen? Stel uw vraag aan onze specialisten. Zij helpen u graag met uw keuze. 

Grote picknicktafel van 3 meter

Zou u heel graag een grote picknicktafel willen? Wij van Ecowoods maken de picknicktafels op maat voor u. Zo kunt u er zelf voor kiezen hoe groot de picknicktafel mag zijn. EcoWoods beschikt als enig houtbewerkingsbedrijf in Nederland over een eigen houten- en boomzagerij in Vroomshop. Bespreek daarom uw maatwerk met onze specialisten. 

Koop een picknicktafel van 3 meter met FSC-certificaat

Ecowoods draagt met trots het FSC® keurmerk. De hoogst denkbare vorm van erkenning voor goed bosbeheer is namelijk het FSC®-certificaat. Een bos concessie komt pas in aanmerking voor het certificaat als aan alle FSC®-eisen van goed bosbeheer wordt voldaan. Als u een picknicktafel van 3 meter koop bij Ecowoods, leveren wij deze in heel Nederland en België. Doordat het bestelde houtproduct nog met de hand gemaakt wordt gemaakt en door de extreme drukte houden we een levertijd aan van 3 tot 4 weken.