Robinia palen

Bent u op zoek naar robinia palen die duurzaam gemaakt worden? Dan bent u bij Ecowoods aan het juiste adres. Al 25 jaar zijn wij dé specialist in houtbewerking. Een robinia paal is betreft duurzaamheid het beste wat je kunt krijgen in heel Europa. Bij ons is volledig maatwerk mogelijk waardoor we het geheel naar uw wens kunnen maken. Onze robinia houten palen zijn voor particulier en de overheid. Meer informatie? Neem contact op met onze specialisten.

De voordelen van robinia palen 5 meter

Palen van robina kennen vele voordelen. Door de enorme duurzaamheid is deze houtsoort erg populair in Europa. Het robinia hout is afkomstig van acaciabomen. Robinia palen levensduur is erg lang. Er zijn praktijkvoorbeelden dat deze palen langer dan 50 jaar zijn blijven staan. Dit zegt voldoende zegt over de kwaliteit. We hebben alle voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Slijtvast
  • Harder dan eikenhout
  • Erg elastisch
  • Bewerking van het hout is niet nodig

Bij Ecowoods beschikken we over 2 soorten robinia palen, namelijk robinia palen en geschuurde robinia palen. De palen zijn in vele lengte en dikte maten leverbaar.

Robinia palen prijs 

Zou u graag robinia palen van 20 cm of robinia palen van 3 meter willen hebben? Dat is voor ons geen probleem. Bij Ecowoods kunt u de robinia palen op maat laten maken. Hierdoor zijn de prijzen erg verschillend. Zou u graag willen weten wat de prijs is? Vraag online een offerte op maat aan. EcoWoods levert ook gekloofde, cilindrisch rond en 8-hoekig gefreesde robinia palen.

Robinia palen van Ecowoods

Ecowoods draagt met trots het FSC® keurmerk. De hoogst denkbare vorm van erkenning voor goed bosbeheer. Wij maken graag robinia palen in tuin op maat voor u. Zo is er voor iedereen robinia palen naar wens beschikbaar bij EcoWoods. Zou u graag meer informatie willen of heeft u specifieke vragen? Neem vrijblijvend contact op.