Bent u op zoek naar een picknicktafel volledig op maat gemaakt? Dan kunt u bij Ecowoods terecht met al uw wensen als het gaat om picknicktafels. Wij maken naar aanleiding van uw wensen een unieke handgemaakte picknicktafel. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van het maken van houtproducten, waardoor wij u altijd vakkundig kunnen helpen met het maken van een picknicktafel. Wij beschikken over een eigen hout- en boomzagerij. Daardoor kunnen wij elke gewenste maat maken.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Eigen hout- en boomzagerij 

Wij van Ecowoods hebben als enige houtbewerkingsbedrijf in Nederland een eigen houten- en boomzagerij. Hierdoor kunnen wij het gehele proces van de picknicktafel in de gaten houden, waardoor de impact op de natuur minimaal is. Hierdoor zijn wij 100% duurzaam en milieubewust bezig. Daarnaast halen wij ons hout uit verantwoord bosbeheer. Bij verantwoord bosbeheer wordt er rekening gehouden met ecologische, sociale en economische aspecten. Daardoor zijn onze picknicktafels, landhekken en schuttingen gecertificeerd met het FSC-keurmerk. Er is altijd keuze uit verschillende soorten hout, waaronder douglas hout en eikenhout. De picknicktafel is in elke gewenste hoeveelheid en maat te maken.  

Uw picknicktafel laten maken door Ecowoods 

Alle picknicktafel zijn 100% duurzaam en worden met de hand gemaakt. Wij bieden de beste kwaliteit als het gaat om onze picknicktafel. Wij maken voor particulieren, bedrijven en landschap beheerders houtproducten voor verschillende doeleinden. Wij leveren onze eiken picknicktafels op maat binnen heel Nederland en België voor een vast tarief. Mocht u het willen ophalen? Dan is het ook altijd mogelijk om uw picknicktafel op te halen bij ons houtbewerkingsbedrijf in Vroomshoop.  

Assortiment Picknicktafels 

Wij bieden naast een picknicktafel maken ook een vast assortiment aan van picknicktafels. Wij bieden verschillende formaten tafels aan. U heeft onder andere keuze uit een picknicktafel van 180 cm en een picknicktafel van 3 meter. We beschikken over rechthoekige tafels, maar ook vierkante picknicktafels. Wilt u wat ruimte overhouden in uw tuin? Dan is het aan te raden om eens te kijken naar de opklap picknicktafel Douglas. Hierbij kunt u de zittingen inklappen. Mocht u nog vragen hebben over ons assortiment of een picknicktafel op maat willen laten maken? Dan kunt u ons altijd bereiken via ons telefoonnummer: 0546708512 of ons e-mailadres: verkoop@ecowoods.nl.