Weidehek

Bent u op zoek naar een weidehek volledig gemaakt van hout? Dan bent u bij Ecowoods aan het juiste adres. Wij van Ecowoods maken van verschillende materialen en met verschillende formaten weidehekken. Vroeger werd het weidehek voor schapen gebruikt. Tegenwoordig is het geschikt voor vele toepassingen.

Toont alle 3 resultaten

Looppoortje waterlandhek

Vanaf: 295 Vanaf 295
Looppoortje Waterlandhek. Een traditioneel weidehek, van oorsprong afkomstig uit Noord-Holland. Degelijk en zeer functioneel. Palen zijn los te bestellen, in het onderstaande overzicht vindt u alle bijbehorende palen.

Doorgang waterlandhek

Vanaf: 460 Vanaf 460
Dit doorgang Waterlandhek 1-delig is in verschillende maten verkrijgbaar. Het is een traditioneel weidehek, van oorsprong afkomstig uit Noord-Holland en is degelijk en zeer functioneel. Palen zijn los te bestellen, in het onderstaande overzicht vindt u alle bijbehorende palen.

Waterlandhek 2-delig

Vanaf: 595 Vanaf 595
Dit 2-delig Waterlandhek is in verschillende maten verkrijgbaar. Het is een traditioneel weidehek, van oorsprong afkomstig uit Noord-Holland en is degelijk en zeer functioneel. Palen zijn los te bestellen, in het onderstaande overzicht vindt u alle bijbehorende palen.

Weidehek assortiment

In ons assortiment weidehek heeft u keuze uit een eiken weidehek of een douglas weidehek. Beide materialen zijn robuuste houtsoorten en kunnen zeker tegen een stootje. U heeft daarnaast keuze uit verschillende afmetingen hekken. Zo heeft u keuze uit een weidehek van 1 meter, maar ook een weidehek van 5 meter. De weidehek sluiting is altijd volledig gemaakt van hout.

Weidehek laten maken

Mocht de benodigde maat voor uw weidehek van hout niet bij de maten op onze website staan, dan kunt u het ook altijd op maat laten maken bij Ecowoods. Wij beschikken over een eigen hout- en boomzagerij en wij kunnen uw volledig weidehek zelf maken. Wij maken altijd gebruik van hout dat uit een verantwoord bosbeheer komt. Ons hout is dan ook FSC-gecertificeerd. We kunnen het gehele proces van ons houtmateriaal tot aan het houtproduct in de gaten houden, waardoor wij kunnen zeggen dat de invloed van ons houtproduct altijd minimaal is op de natuur. Heeft u interesse in op maat gemaakt weidehek? Dan kunt u uw houten weidehek laten maken door ons. U kunt ons altijd bereiken via ons contactformulier of ons telefoonnummer: 0546708512.

Weidehek kopen bij Ecowoods

Bij Ecowoods kunt terecht voor verschillende soorten weidehekken. Bent u toch op zoek naar een andere soort hekwerk? Dan bieden wij ook Boerenhek, Douglas hekwerk, Wringhek enz. Wij leveren binnen heel Nederland en België voor een vast tarief. U heeft natuurlijk ook altijd de mogelijkheid om het op te halen in Vroomshoop. Het houten hek wordt als geheel geleverd. Wilt u dat wij de weidehek plaatsen? Dat is ook mogelijk. Uw weidehek kan tegen betaling geplaatst worden. Naast houten landhekken hebben wij ook picknicktafels en schuttingen in ons assortiment.