Omheiningen en palen

Houten omheiningen en/of afrasteringspalen gezocht? Dan bent u bij EcoWoods aan het juiste adres! De houten omheiningen van EcoWoods variëren van onopvallende, natuurlijke afscheidingen tot sterksprekende vormen in het landschap. Voor de natuurlijk gevormde palen, slieten en liggers worden de houtsoorten eiken en kastanje gebruikt, de omheining met rechte planken wordt ook uitgevoerd in lariks of douglas. Alle houten omheiningen zijn degelijk en duurzaam. Alle modellen kunnen worden geleverd als bouwmateriaal of geplaatst door gespecialiseerde medewerkers van EcoWoods. Afwijkende modellen en houtmaten zijn op aanvraag leverbaar. Hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen.

Toont alle 9 resultaten

Omheining type Oklahoma

Vanaf: 30.78 Vanaf 30.78
De omheining type Oklahoma is een traditionele omheining voor dierenweide of voor een perceel afbakening.
  • Omheining met palen van 7,5cm x 15cm.
  • Traditionele opschroef omheining met afgeschuinde kop.
  • Planken worden tegen de paal geplaatst.
  • Groen geïmpregneerd.

Post & Rail omheining modern

49
De Post & Rail Omheining is een robinia omheining voor een dierenweide of perceel afbakening.
  • Omheining met rechthoekige palen van 15 x 10 cm
  • Hoogte 120 á 130 cm
  • Landelijke uitstraling
  • Liggers schuiven door de paal
  • Paal in Robinia
  • Ligger in Robinia

Eiken Omheining Oldenburg

Vanaf: 49.50 Vanaf 49.50
De omheining type Oldenburg is een traditionele omheining voor dierenweide of voor perceelafbakening. De planken worden met flenskophoutschroeven op de palen gemonteerd, deze zijn inbegrepen.De prijs is per strekkende meter (m1)Een traditionele eiken omheining voor dierenweide of voor perceelafbakening. De planken worden met flenskophoutschroeven op de palen gemonteerd.De omheining bestaat uit eiken palen van 10 x 10 x 200 cm voorzien van diamantkop en planken van 2,5 x 15 x 400 cm. De palen staan 200 cm uit elkaar. Het eikenhout is fijnbezaagd.Afwijkende maatvoeringen zijn op aanvraag leverbaar.

Ligger type Oldenburg

22.50
Strakke, degelijke omheining. Het eiken is fijnbezaagd.

Paal type Oldenburg

28.50
Paal type Oldenburg is een solide fijnbezaagde Eiken paal die voorzien is van een diamantkop. De planken kunnen er gemakkelijk op worden gespijkerd. 

Omheining type Holstein

Vanaf: 69.50 Vanaf 69.50
Luxe omheining waarbij de balken aan elkaar worden bevestigd door middel van een pin / gat verbinding. Strak, solide hekwerk met twee of drie liggers. Het hout is fijngezaagd en de palen hebben een diamantkop en gefreesde gaten. Bestel deze type Holstein omheining in Eiken of Douglas.De prijs is per strekkende meter (m1)

Ligger type Holstein

19.50
Ligger type Holstein zorgt voor een strakke, solide omheining.

Paal type Holstein

Vanaf: 56.50 Vanaf 56.50
Het eiken is fijnbezaagd. De palen zijn voorzien van een diamantkop en uitgefreesde gaten.

Gekloofde eiken afrasteringpalen

Vanaf: 10.45 Vanaf 10.45
Deze traditionele gekloofde eiken afrasteringpalen uit Nederland worden al eeuwenlang gebruikt als weideomheining vanwege de natuurlijke duurzaamheid.De buitenste laag van de paal, het spinthout, is minder duurzaam en zal na verloop van tijd eraf vallen. De kern van de paal is het duurzame deel en gaat 10 tot 20 jaar mee.

Houten omheiningen van topkwaliteit

Onze houten omheiningen zijn gemaakt van een van de bekendste houtsoorten, namelijk van eikenhout, douglas of lariks. Ecowoods beschikt over een eigen houten- en boomzagerij in Vroomshoop, Overijssel. In onze eigen houten- en boomzagerij kunnen dus ook houten omheiningen voor u op maat gemaakt worden. Al onze houten omheiningen worden gemaakt van ecologisch hout, waardoor de impact op de natuur beperkt wordt. Hierdoor dragen wij een steentje bij aan het behoud van onze prachtige natuurgebieden.

Houten afrasteringspalen

Ook voor ecologische houten afrasteringspalen bent u bij EcoWoods aan het juiste adres. Zo kunt u bijvoorbeeld dé traditionele afrasteringspaal uit Nederland via EcoWoods online bestellen. Al eeuwen worden deze houten afrasteringspalen gebruikt als weide-afrastering vanwege de natuurlijk duurzaamheid. Bij EcoWoods kunt u houten afrasteringspalen in verschillende lengtes en afmetingen verkrijgen. Wilt u afwijkende maten? Geen probleem! Op aanvraag kunnen wij alle houten afrasteringspalen op maat voor u maken. Zo is er voor iedereen houten afrasteringspalen naar wens beschikbaar bij EcoWoods.

Houten omheining op maat

Op zoek naar houten omheiningen op maat? Wij maken graag houten omheiningen op maat voor u. Uit onze voorraad hebben wij de mogelijkheid om eiken, robina, lariks en douglas in elke gewenste maat voor u te zagen. EcoWoods beschikt namelijk over een eigen houtzagerij in Vroomshop waar al deze houtsoorten in elke gewenste hoeveelheid en elke gewenste maat gemaakt kan worden.

Ik wil maatwerk bespreken