Aanbod producten particulier

Eerlijk, duurzaam hout van Europese afkomst kent vele toepassingen. De degelijkheid van het landschapsmeubilair voor natuurgebieden is ook aanwezig in de producten voor erf, tuin en weiland. Het natuurlijke materiaal past goed in het landelijke gebied.

De vormgeving wordt echter sterk bepaald door de omgeving en het gebruik. Zo zijn er statige houten poorten en natuurlijke landhekken, robuuste Robinia speeltoestellen en smaakvol houten tuinmeubilair. Voor elk doel een ander product. Maar voor alle ontwerpen geldt, dat ze op ambachtelijke wijze zijn vervaardigd. Van duurzaam hout.

Resultaat 1–12 van de 41 resultaten wordt getoond

Show sidebar
Picknicktafel 3 meter
Sluiten

‘De Eese’ Picknicktafel 3 meter

975
‘De Eese’ Picknicktafel 3 meter is een stevige strakke picknicktafel met losse banken gemaakt van de houtsoort Douglas.
Bezaagd wrinkhek
Sluiten

Bezaagd wringhek

Vanaf: 750 Vanaf 750
Dit authentieke bezaagd wringhek wordt nog op de oude ambachtelijke manier gemaakt, waarbij de oorspronkelijke vorm van het hout blijft zichtbaar. Ook de ophanging en de wijze van sluiten is al eeuwenlang in gebruik. Dit landhek wordt compleet geleverd met draaipaal en houten knop, rustieke gaffelpaal en wring.
Sluiten

Boerenlandhek 2-delig

Vanaf: 530 Vanaf 530
Robuust landhek van natuurlijk gevormde schaaldelen. Oersterke uitstraling door de stevige verhoudingen. Hoogte 1.10 meter.
Boombank
Sluiten

Boombank Rustiek

Vanaf: 775 Vanaf 775
Stevig uitgevoerde rustieke boombank verkrijgbaar in eiken of douglas. De bank is met of zonder rugleuning leverbaar.
Robinia boomstam picknicktafel
Sluiten

Boomstam picknicktafel Robinia

750
De boomstam picknickbank paart een bijzonder lange levensduur aan een natuurlijk uiterlijk. De onbehandelde robinia stammen en bladen weerstaan alle weersinvloeden en verdragen zeer intensief gebruik. Zitruimte voor zes personen. De picknickbank is ook leverbaar in eiken. Deze wordt als bouwpakket geleverd.
Boeren landhek
Sluiten

Doorgang boerenlandhek

Vanaf: 435 Vanaf 435
Doorgang in verschillende maten voor boerenlandpoort. Robuuste landomheining gemaakt van natuurlijk gevormde schaaldelen. Extreem sterke uitstraling door de solide verhoudingen. Hoogte 1,10 meter.
Sluiten

Doorgang waterlandhek

Vanaf: 415 Vanaf 415
Doorgang voor eiken waterlandhek in verschillende afmetingen. Een traditioneel weidehek, van oorsprong afkomstig uit Noord-Holland. Degelijk en zeer functioneel.
Eiken picknicktafel Natuur
Sluiten

Douglas Robuuste Picknicktafel Natuur

385
De robuuste picknicktafel Natuur is gemaakt met de natuurlijke vormen van de douglas boomstam. Een stevige, verplaatsbare eiken picknicktafel met opklapbare zittingen.  Ook verkrijgbaar in eiken. De picknicktafel is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar.
Sluiten

Eiken Omheining Oldenburg

Vanaf: 20 Vanaf 20
De omheining type Oldenburg is een traditionele omheining voor dierenweide of voor perceelafbakening. De planken worden met flenskophoutschroeven op de palen gemonteerd. De prijs is per meter
Eiken picknicktafel
Sluiten

Eiken picknicktafel Bos

650
Dit zeer bekende model eiken picknicktafel wordt veel toegepast in natuurgebieden en de openbare ruimte, maar is ook geschikt voor particulier gebruik. Zeer solide uitgevoerd in gezaagd eiken of robinia. De tafel biedt ruimte voor zes personen.
Eiken robuuste picknicktafel
Sluiten

Eiken Robuuste Picknicktafel Natuur

495
De Robuuste Picknicktafel Natuur is gemaakt met de natuurlijke vormen van de eiken boomstam. Een stevige, verplaatsbare eiken picknicktafel, waarvan de zittingen opklapbaar zijn. Ook verkrijgbaar in douglas.
Eiken schuttingpaal
Sluiten

Eiken schuttingpaal

Vanaf: 20 Vanaf 20
De eiken schuttingpaal is een traditionele, solide paal gemaakt van inlands Eiken en kan geleverd worden in diverse afmetingen. Het hout is geschaafd en de palen zijn voorzien van een diamantkop.