Douglas hekwerk

Bent u opzoek naar een Douglas hekwerk? Wij van Ecowoods weten precies door onze 25 jaar aan ervaring hoe duurzaam, sterk en betaalbaar deze houtsoort is. Vooral landhekken gemaakt van douglas zijn oersterk, gaan jarenlang mee en hebben een warme kleur. Door ons eigen bosbeheer te gebruiken, verkleinen wij de impact op natuur. We dragen dan ook met trots het FSC® keurmerk.

Toont alle 9 resultaten

Looppoortje boerenlandhek

Vanaf: 295 Vanaf 295
Looppoortje Boerenlandhek. Robuust landhek van natuurlijk gevormde schaaldelen. Oersterke uitstraling door de stevige verhoudingen. De hoogte van het looppoortje is 1.10 meter. Palen zijn los te bestellen, in het onderstaande overzicht vindt u alle bijbehorende palen.

Doorgang boerenlandhek

Vanaf: 395 Vanaf 395
Dit doorgang Boerenlandhek 1-delig is in verschillende maten verkrijgbaar. Het robuuste landhek is gemaakt van natuurlijk gevormde schaaldelen en heeft een extreem sterke uitstraling door de solide verhoudingen. De hoogte van het landhek is 1,10 meter. Palen zijn los te bestellen, in het onderstaande overzicht vindt u alle bijbehorende palen.

Boerenlandhek 2-delig

Vanaf: 545 Vanaf 545
Dit doorgang Boerenlandhek 2-delig is in verschillende maten verkrijgbaar. Het robuuste landhek is gemaakt van natuurlijk gevormde schaaldelen en heeft een extreem sterke uitstraling door de solide verhoudingen. De hoogte van het landhek is 1,10 meter. Palen zijn los te bestellen, in het onderstaande overzicht vindt u alle bijbehorende palen.

Looppoortje waterlandhek

Vanaf: 295 Vanaf 295
Looppoortje Waterlandhek. Een traditioneel weidehek, van oorsprong afkomstig uit Noord-Holland. Degelijk en zeer functioneel. Palen zijn los te bestellen, in het onderstaande overzicht vindt u alle bijbehorende palen.

Doorgang waterlandhek

Vanaf: 460 Vanaf 460
Dit doorgang Waterlandhek 1-delig is in verschillende maten verkrijgbaar. Het is een traditioneel weidehek, van oorsprong afkomstig uit Noord-Holland en is degelijk en zeer functioneel. Palen zijn los te bestellen, in het onderstaande overzicht vindt u alle bijbehorende palen.

Waterlandhek 2-delig

Vanaf: 595 Vanaf 595
Dit 2-delig Waterlandhek is in verschillende maten verkrijgbaar. Het is een traditioneel weidehek, van oorsprong afkomstig uit Noord-Holland en is degelijk en zeer functioneel. Palen zijn los te bestellen, in het onderstaande overzicht vindt u alle bijbehorende palen.

Houten slagboom voor doorgang

Vanaf: 695 Vanaf 695
Deze houten slagboom, die op vele landgoederen en boswachterijen wordt gebruikt voor het afsluiten van lanen en paden, heeft ondanks zijn zware kwaliteit een slank uiterlijk. De slagboom wordt onbehandeld geleverd, compleet met zeer zwaar afsluitbaar hang- en sluitwerk. Palen zijn los te bestellen, in het onderstaande overzicht vindt u alle bijbehorende palen.

Houten looppoort plattelandshek

Vanaf: 325 Vanaf 325
Deze houten looppoort is een robuuste, eenvoudig ogende poort van brede eiken planken. Palen zijn los te bestellen, in het onderstaande overzicht vindt u alle bijbehorende palen.

Plattelandshek 2-delig

Vanaf: 595 Vanaf 595
Dit 2-delige Plattelandshek is een robuuste, eenvoudig ogende poort van brede eiken planken. Palen zijn los te bestellen, in het onderstaande overzicht vindt u alle bijbehorende palen.

Waar komt ons Douglas hout vandaan?

Douglas hout is afkomstig uit het zwarte woud in Duitsland. Duitsland en Oostenrijk gebruiken dit houtsoort al jaren. Het hout heeft een roze-achtige, warme kleur, dat enigszins vergrijsd door het weer. Douglas hout is duurzaam hout en gaat jarenlang mee. Deze houtsoort is zeker een goed alternatief voor eikenhout. Het heeft een mooie uitstraling en een mooie prijs.

Douglas hek met poort

Naast houten landhekken maken wij ook poorten van douglas hout, ook wel looppoortjes. De poorten hebben een robuust uiterlijk en hebben natuurlijke gevormde schaaldelen. De bijhorende palen zijn apart verkrijgbaar. Hierdoor kunt u een Douglas hek met poort creëren.

Hoe kunt u uw Douglas hout hek onderhouden?

De landhekken van Ecowoods zijn robuust, maar hebben ook onderhoud nodig. Douglas hout kan door weersomstandigheden vergrijzen. Dit kunt u voorkomen door het Douglas hout hek te beschermen met olie. Biopin olie is dan het advies vanuit ons. Voor vragen over het onderhouden van het landhek kunt u altijd een van onze specialisten bereiken.

Douglas hekwerk

Zijn de maten van de landhekken van douglas toch niet de maten die u in gedachten heeft.? Dan kan Ecowoods uw Douglas hekwerk ook helemaal op maat maken. Wij beschikken namelijk over een eigen hout- en boomzagerij. Waardoor het mogelijk is om het hek geheel op eigen wensen te maken. Heeft u interesse? Neem contact met ons op via het contactformulier of ons telefoonnummer.

Een landhek van douglas hout kopen?

Een Douglas hekwerk kan snel geleverd worden in heel Nederland voor een vast bedrag van €75,-. Wilt u binnen België leveren? Dan is er een vast bedrag van €120,-. Het is ook mogelijk om uw bestelling op te halen. Wilt u het geleverd hebben in een ander land? Neem dan contact op met ons.