Wringhek

Op zoek naar een ambachtelijke houten wringhek? Wij van Ecowoods maken al sinds 1991 de mooiste landhekken met uitsluitend verantwoord gekapte, onbehandelde Europese houtsoorten tot producten. Het houten wringhek is een karakteristiek hek en stond vroeger op plekken waar weinig mensen kwamen. Het diende onder andere als ingang voor weilanden en percelen. Een wringhek of een boerenhek heeft als kenmerk een gedisselde eikenhouten boomstam. De oorspronkelijk vorm van het hout blijft zichtbaar. Wat elk hek uniek maakt. De eikenhouten boomstam ligt bovenop het hek en steekt aan beide kanten van het hek uit. Er wordt geen gebruikgemaakt van ijzeren pennen, waardoor het een volledig natuurlijk product blijft. Het zwaarste punt rust op een eiken draaipaal en de lichte kant rust op een gaffel paal. De ophanging van het hek en de manier van sluiten zijn al eeuwenlang in gebruik. Het blijkt dus dat deze manier van ophangen en sluiten goed werkt voor een hek.

Gedisseld eiken wringhek

Vanaf: 1,050 Vanaf 1,050
Een authentiek gedisseld Eiken Wringhek dat nog op de oude ambachtelijke manier gemaakt wordt. De oorspronkelijke vorm van het hout blijft zichtbaar. Ook de ophanging en de wijze van sluiten is al eeuwenlang in gebruik. Het landhek wordt compleet geleverd met draaipaal en houten knop, rustieke gaffelpaal en wring.

Wringhek op maat maken

Een eiken wringhek is bij Ecowoods altijd op maat te maken. Ecowoods heeft als enige houtbewerkingsbedrijf in Nederland een eigen houten- en boomzagerij in Vroomshoop. Hierdoor kunnen wij u de beste kwaliteit aanbieden. Al het hout is gemaakt van ecologische en duurzaam hout. Daarnaast zijn alle houten landhekken FSC-gecertificeerd. Dit houdt in dat al het hout uit een verantwoord bosbeheer komt. Er wordt hierbij rekening gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen. Het wringhek is in elke gewenste maat te maken. Heeft u interesse in het op maat laten maken van een houten landhek? Dan kunt ons altijd bereiken via ons telefoonnummer: 0546708512.

Wat is de prijs van een wringhek?

Wringhekken kunt u eenvoudig online bestellen. U kiest de gewenste maat en materiaal. Heeft u toch meer meters nodig dan u dacht? Dan kunt u de hekken altijd op maat laten maken. Hiervoor kunt u ons altijd om advies vragen. Door onze jaren ervaring op gebied van onze houtproducten kunnen wij u altijd een professioneel antwoord geven. Wij bezorgen in Nederland en België tegen een vast tarief. Maar u kunt ook altijd uw bestelling ophalen in Vroomshoop.