Weiland hek

Een weiland hek is een houten omheining voor het scheiden van een weiland of platteland. Het wordt vaak afgesloten door een houten poort in dezelfde stijl. Een weilandhek, ook wel een plattelandshek genoemd, wordt vooral gebruikt voor het bij elkaar houden van dieren, maar ook het beschermen van landbouw. Het plattelandshek is robuust en een eenvoudig ogende hek. Het hek is volledig gemaakt van douglas hout of eikenhout. De afmetingen van weiland hek zijn tussen de 1 en 4 meter.

Toont alle 2 resultaten

Houten looppoort plattelandshek

Vanaf: 325 Vanaf 325
Deze houten looppoort is een robuuste, eenvoudig ogende poort van brede eiken planken. Palen zijn los te bestellen, in het onderstaande overzicht vindt u alle bijbehorende palen.

Plattelandshek 2-delig

Vanaf: 595 Vanaf 595
Dit 2-delige Plattelandshek is een robuuste, eenvoudig ogende poort van brede eiken planken. Palen zijn los te bestellen, in het onderstaande overzicht vindt u alle bijbehorende palen.

Weiland hekwerk volledig duurzaam

Ons weiland hekwerk is volledig duurzaam gemaakt. Ons houten hek voor uw weiland is volledig ecologisch gemaakt. Het hout komt uit een beheerd bosbeheer met het FSC-certificaat. Hierdoor zijn al onze houten hekken FSC gecertificeerd. Doordat al onze producten ecologische zijn, kunnen we het effect op de natuur beperken. Uw houten hekwerk voor uw weiland is volledig met de handgemaakt en met de grootste zorg. Heeft u advies nodig bij het kiezen van de juiste maat of materiaal? Neem dan gerust contact met ons op.

Weiland hek op maat laten maken?

In onze webshop bieden wij verschillende materialen en houtsoorten aan. Heeft u meer meter hekwerk voor uw weiland nodig? Dan is het aan te raden om uw weiland hek op maat te laten maken. Ons hout wordt volledig in ons eigen houtbewerkingsbedrijf gemaakt en onze producten zijn FSC gecertificeerd. We beschikken als enige in Nederland over een eigen houten- en boomzagerij. Hierdoor kunnen we het volledige proces in de gaten houten.

Weiland hek kopen bij Ecowoods

De prijs van een weiland hek of plattelandshek is afhankelijk van de maat en het materiaal. Alle landhekken zijn 100% duurzaam, milieubewust en met de grootste zorg gemaakt. Bezorging is mogelijk in heel Nederland en België. Wij bezorgen binnen Nederland voor een vast tarief van € 75,- en in België geldt een vast tarief van € 120,-. Het is ook mogelijk om uw bestelling op te halen in onze eigen houten- en boomzagerij in Vroomshoop. Wilt u bestelling leveren in een ander land? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.