Boomstam picknicktafels

Bent u op zoek naar een uniek, duurzaam en handgemaakte boomstam picknicktafel? Zoek vooral niet verder want dan bent u bij Ecowoods aan het juiste adres. Uw nieuwe boomstam picknicktafel wordt door onze vakmensen volledig met de hand gemaakt in onze eigen houtzagerij. Daardoor zijn wij in staat om uw unieke boomstam picknicktafel in elke gewenste maat te produceren. Het blad van elke picknicktafel boomstam is uniek en speels van vorm. Onze houten picknicktafels komen zowel in uw tuin maar ook in landschapsinrichting helemaal tot hun recht. Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

Toont alle 7 resultaten

Opklap Picknicktafel Douglas XL Natuur

545
Deze Douglas opklap picknicktafel is de natuurlijke variant van de XL picknicktafel. Door gebruik van boomplanken heeft deze bank een rustieke uitstraling. De zittingen zijn zeer gebruikersvriendelijk opklapbaar.De picknicktafel is volledig gemonteerd of als bouwpakket leverbaar.

Eiken Robuuste Picknicktafel Eco Natuur

Vanaf: 650 Vanaf 650
De Robuuste Picknicktafel Natuur is gemaakt met de natuurlijke vormen van de eiken boomstam. Een stevige, verplaatsbare eiken picknicktafel, waarvan de zittingen opklapbaar zijn. De tafel is ook verkrijgbaar in douglas.

Eco Picknicktafel Boomstam Eiken

Vanaf: 795 Vanaf 795
De picknicktafel boomstam paart een bijzonder lange levensduur aan een natuurlijk uiterlijk. De onbehandelde eiken stammen en bladen weerstaan alle weersinvloeden en verdragen zeer intensief gebruik. Zitruimte voor zes personen. De picknickbank is ook leverbaar in Robinia.

Eco Oostenrijkse Eiken picknickset met rugleuning

Vanaf: 1,599 Vanaf 1,599
Buitengewoon robuuste eiken set van twee banken en een tafel. Het tafelblad en de zittingen zijn gemaakt van 12,5 cm dikke delen. Zowel in eiken als in douglas uitgevoerd is de set even degelijk als het forse aanzicht doet vermoeden. De zit is verrassend comfortabel door de uitgekiende hoek van de rugleuning met de zitting.

Vierkante picknicktafel de Veluwe (of rechthoekig)

Vanaf: 1,150 Vanaf 1,150
Zeer robuuste onverwoestbare vierkante picknicktafel van douglas met vrije inloop. Ook verkrijgbaar als rechthoekige picknicktafel. De vierkante tafel is geschikt voor 8 personen en de rechthoekige voor maar liefst 12 personen. De buitenmaat van de vierkante picknicktafel is 220 x 220 cm en 220 x 350 cm voor de rechthoekige uitvoering. De maat van het vierkante tafelblad is 130 x 130 cm en is 130 x 250 cm voor het rechthoekige tafelblad. De houtdikte van het blad is 5 cm. Het onderstel is gemaakt van balken van 15 x 15 cm.

Eco Oostenrijkse Douglas picknickset met rugleuning

Vanaf: 1,295 Vanaf 1,295
Buitengewoon robuuste picknicktafel met rugleuning in Oostenrijkse stijl van douglas hout. Het tafelblad en de zittingen zijn gemaakt van 12,5 cm dikke delen. Zowel in eiken als in douglas uitgevoerd is de set even stevig als het forse aanzicht doet vermoeden. De zit is verrassend comfortabel door de uitgekiende hoek van de rugleuning met de zitting.

Boomstam picknicktafel Robinia

Vanaf: 999 Vanaf 999
De boomstam picknickbank paart een bijzonder lange levensduur aan een natuurlijk uiterlijk. De onbehandelde robinia stammen en bladen weerstaan alle weersinvloeden en verdragen zeer intensief gebruik. Zitruimte voor zes personen. De picknickbank is ook leverbaar in eiken.

Uniek, duurzaam en handgemaakte boomstam picknicktafel

U kunt ook een boomstam picknicktafel op maat laten maken. Bespreek uw maatwerk met een 1 van onze specialisten. Zij staan altijd voor u klaar. Zou u graag langs willen komen? Dat kan! Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Keuze uit verschillende houtsoorten

Robinia boomstam picknicktafel

Standaard (iets waar Ecowoods absoluut niet voor staat) wordt uw picknicktafel boomstam uit onbehandeld Robiniahout vervaardigd. Robinia is een Europese hardhout soort en staat bekend vanwege haar duurzaamheid.

Eiken boomstam picknicktafel

Maar ook de levering van een eiken boomstam picknicktafel behoort tot de mogelijkheden. Een eiken boomstam picknicktafel heeft een prachtige uitstraling en is sfeervol. Eikenhout staat niet voor niets al eeuwenlang om zijn kwaliteit bekend. Onbehandeld eikenhout kan wat vergrijzen.

Douglas boomstam picknicktafel

Gaat uw voorkeur uit naar douglas hout en wilt u liever een douglas boomstam picknicktafel? Uw onbehandelde douglas boomstam picknicktafel is goed voor vele jaren plezier. Zet uw onbehandelde douglas boomstam picknicktafel bij voorkeur onder een overkapping om de levensduur te verlengen of behandel het douglas hout met een olie.

Ecologisch en milieubewust

Ecowoods gebruikt voor haar picknick boomstamtafel enkel ecologisch hout met FSC® keurmerk. Daardoor werkt Ecowoods 100% milieubewust en duurzaam. Het hout dat wij voor onze unieke en duurzame producten gebruiken, komt uit onze eigen boomzagerij, de enige in Nederland.