Picknicktafel 180

Bent u op zoek naar een picknicktafel van 180 cm? Stop dan met zoeken want Ecowoods heeft de tafel die u zoekt. EcoWoods is hét houtbewerkingsbedrijf van Nederland. Wij gebruiken ecologisch hout uit eigen bosbeheer omdat we graag aan de natuur denken. Met onze 25 jaar aan ervaring kunnen wij u helpen met het op maat maken van een picknicktafel van 180 cm. Ook kunt u een picknicktafel uit ons assortiment bestellen. Voor meer informatie kunt u ten alle tijden contact opnemen met onze specialisten. Zij beantwoorden uw vragen graag.

Toont alle 4 resultaten

Picknickbank Douglas XL 250 cm

595
Geeft u een feestje of komt de hele familie op bezoek? Met de robuuste 8 persoons Douglas Picknickbank XL kan iedereen plaatsnemen zonder dat de bank omkiept of doorzakt. Ook oma kan zitten omdat de zittingen aan de uiteinden voldoende oversteken om te gaan zitten zonder je benen op te tillen. De zittingen kunnen worden opgeklapt om te zorgen dat deze schoon en droog blijven.De picknicktafel is volledig gemonteerd of als bouwpakket leverbaar.

Grote Picknicktafel MAXI

Vanaf: 730 Vanaf 730
Grote picknicktafel van 4, 5 of 6 meter om met het hele gezin van te genieten. Deze stevige picknickbank van douglas hout heeft opklapbare zittingen, waardoor de zittingen schoon en droog blijven en u langer kunt genieten van deze puur natuur picknickbank.De grote picknicktafel is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar.

Grote picknicktafel MAXI Natuur

Vanaf: 730 Vanaf 730
Lang, langer, langst. Deze grote picknicktafel behoeft geen uitleg. De stevige douglas picknickbank wordt vaak gebruikt voor gelegenheden waar men even gezellig bij elkaar wil zitten.De picknicktafel kan gemonteerd worden geleverd of als bouwpakket. 

Boombank Rustiek

Vanaf: 1,200 Vanaf 1,200
Stevig uitgevoerde rustieke boombank verkrijgbaar in eiken of douglas. De bank is met of zonder rugleuning leverbaar.

Verschillende houtsoorten voor een picknicktafel 180 cm

We gebruiken verschillende houtsoorten voor onze picknicktafels. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een Eiken picknicktafel, Lariks picknicktafel, Robinia picknicktafel of een Douglas picknicktafel. Een picknicktafel van Douglas in 180cm is een van de meest populaire tafels. Wij kunnen de picknicktafel in elke gewenste maat leveren. Heeft u iets speciaals in gedachte? Bespreek uw maatwerk met onze specialisten.  Zou u graag een keer langs willen komen? Dat kan! Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

De verzending uw picknicktafel van 180 cm

Heeft u geen tijd en geen ruimte in uw auto om de picknicktafel van 180 cm op te komen halen? Geen probleem want deze laten wij thuisbezorgen. Binnen Nederland en België houden we een levertijd aan van 4 weken. Binnen Nederland geldt er een vast tarief van €75 euro. Binnen België geldt er een vast tarief van €120 euro. Voor verschillende houten picknicktafels kunt u ervoor kiezen om het als een geheel te leveren. Wilt u graag de picknicktafel in een andere land laten bezorgen? Neem dan contact met ons op.

Wist u dat..?

Ecowoods met trots het FSC® keurmerk draagt? De hoogst denkbare vorm van erkenning voor goed bosbeheer is namelijk het FSC®-certificaat. Een bos concessie komt pas in aanmerking voor het certificaat als aan alle FSC®-eisen van goed bosbeheer wordt voldaan. Een onafhankelijke certificeerder controleert aspecten als natuurbelangen, sociale aspecten en economische belangen.