Klaphekje

Klaphek

550
Het klaphek is een doorlooppoort voor een dierenweide. Door de schuine ophanging sluit hij automatisch weer zodat het vee niet door nalatigheid kan uitbreken. Verkrijgbaar in de stijlen natuur en strak. Bij een natuurlijke stijl blijft de vorm van het hout onbewerkt en krijgt het een robuuste uitstraling. In een strakke stijl wordt het hout verwerkt tot rechte planken. Het klaphek wordt compleet geleverd met 2 palen van 12,5 x 12,5 x 225 cm en 2 schuine palen 12,5 x 12,5 x 150 cm. 

Klaphekje

Ben jij op zoek naar een klaphekje voor je weide of tuin? Bij Ecowoods kunnen wij u helpen. Het klaphekje van Ecowoods heeft een schuine ophanging zodat hij automatisch weer sluit. Wij beschikken over een eigen houtzagerij waardoor wij goed in staat zijn om houtproducten op maat te kunnen maken. Al onze producten worden gemaakt van ecologisch hout, waardoor we de impact op de natuur beperken. Wil je graag meer informatie over een klaphekje? Neem gerust contact met ons op. 

Maak je eigen klaphekje bij Ecowoods

Zou je graag een klaphekje hebben willen maken naar jouw smaak? Bij Ecowoods is dat mogelijk. Een klaphekje is verkrijgbaar in de stijlen natuur en strak. Bij een natuurlijke stijl blijft de vorm van het hout onbewerkt en krijgt het een robuuste uitstraling. In een strakke stijl wordt het hout verwerkt tot rechte planken. Doordat wij beschikken over een eigen houtzagerij kunnen we het op maat maken. Zou je graag gebruik hiervan willen maken? Bespreek je maatwerk met onze specialisten. Door onze ervaring kunnen zij je helpen met het creëren van een perfect klaphekje.

Een klaphekje kopen? 

De prijzen per klaphekje zijn afhankelijk van de maat en materiaal die je hebt gekozen. Bezorging is mogelijk in heel Nederland voor een vast tarief van €75,-. Binnen België geldt een vast tarief van €120,-. Doordat het bestelde houtproduct nog met de hand gemaakt wordt gemaakt en door de extreme drukte houden we een levertijd aan van 3 tot 4 weken. Ook is het mogelijk om uw bestelling op te halen. Ben jij niet woonachtig in Nederland of België maar wil je wel graag bij Ecowoods een klaphekje kopen? Wij kijken graag mee naar mogelijkheden

Wij werken milieubewust

Jaarlijks worden er miljoenen bomen gekapt en dit heeft grote gevolgen voor mens, dier en milieu. De klaphekjes van EcoWoods zijn duurzaam en ecologisch verantwoord, omdat er bij het kappen van het hout rekening wordt gehouden met de leefomgeving van planten- en diersoorten.