Houten omheining

Bent u op zoek naar een houten omheining? Dan bent u bij EcoWoods aan het juiste adres! De houten omheiningen van EcoWoods zijn onopvallend, natuurlijk en passen in het landschap. Voor de natuurlijk gevormde palen, slieten en liggers worden de houtsoorten eiken en kastanje gebruikt, de omheining met rechte planken wordt ook uitgevoerd in lariks of douglas. Alle houten omheiningen zijn degelijk en duurzaam. Alle modellen kunnen worden geleverd als bouwmateriaal of worden geplaatst door gespecialiseerde medewerkers van EcoWoods. Afwijkende modellen en maten zijn op aanvraag leverbaar. Hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen.

Toont alle 8 resultaten

Eiken Omheining Oldenburg

Vanaf: 25 Vanaf 25
De omheining type Oldenburg is een traditionele omheining voor dierenweide of voor perceelafbakening. De planken worden met flenskophoutschroeven op de palen gemonteerd, deze zijn inbegrepen. De prijs is per strekkende meter (m1)

Ligger type Oldenburg

20.10
Strakke, degelijke omheining. Het eiken is fijnbezaagd.

Paal type Oldenburg

23.80
Paal type Oldenburg is een solide fijnbezaagde Eiken paal die voorzien is van een diamantkop. De planken kunnen er gemakkelijk op worden gespijkerd.  

Lantaarnpaal Drenthe

695
De traditionele lantaarnpaal Drenthe heeft een eikenhouten paal met aansprekende vorm, die nog veel voorkomt in het noorden van het land. Er zit een kabel in de paal voor stroom, die onderaan de lantaarnpaal uitkomt. Deze open stroomkabel dient zelf nog verbonden te worden. De lampenkap wordt met lamp meegeleverd en kan zelf bevestigd worden aan de paal.

Omheining type Holstein

Vanaf: 35 Vanaf 35
Luxe omheining waarbij de balken aan elkaar worden bevestigd door middel van een pin / gat verbinding. Strak, solide hekwerk met twee of drie liggers. Het hout is fijngezaagd en de palen hebben een diamantkop en gefreesde gaten. Bestel deze type Holstein omheining in Eiken of Douglas. De prijs is per strekkende meter (m1)

Ligger type Holstein

12.50
Ligger type Holstein zorgt voor een strakke, solide omheining.

Paal type Holstein

Vanaf: 49.50 Vanaf 49.50
Het eiken is fijnbezaagd. De palen zijn voorzien van een diamantkop en uitgefreesde gaten.

Gekloofde eiken afrasteringpalen

Vanaf: 10.45 Vanaf 10.45
Deze traditionele gekloofde eiken afrasteringpalen uit Nederland worden al eeuwenlang gebruikt als weideomheining vanwege de natuurlijke duurzaamheid. De buitenste laag van de paal, het spinthout, is minder duurzaam en zal na verloop van tijd eraf vallen. De kern van de paal is het duurzame deel en gaat 10 tot 20 jaar mee.