Aanbod producten particulier

Eerlijk, duurzaam hout van Europese afkomst kent vele toepassingen. De duurzaamheid van het landschapsmeubilair voor natuurgebieden is ook aanwezig in de producten voor erf, tuin en weiland. Het natuurlijke materiaal past goed in het landelijke gebied.

De vormgeving wordt echter sterk bepaald door de omgeving en het gebruik. Zo zijn er statige houten poorten en natuurlijke landhekken, robuuste Robinia tuinmeubelen en smaakvol houten tuinmeubilair. Voor elk doel een ander product. Maar voor alle ontwerpen geldt dat ze op ambachtelijke wijze zijn vervaardigd. Van duurzaam hout.

picknicktafel

Tuinmeubilair

Verantwoorde, duurzame buitenmeubelen, picknicktafels en banken geven de omgeving rondom het huis een toegevoegde waarde. Het houten tuinmeubilair van EcoWoods straalt duurzaamheid en kwaliteit uit en is geschikt voor intensief gebruik.

Eiken schuttingscherm

Schutting- en tuinschermen

EcoWoods levert een compleet programma natuurlijke schuttingschermen en tuinschermen gemaakt van lariks, Robinia, eiken en Hazelaar.

Boeren landhek

Landhekken

Ecowoods is gespecialiseerd in het op ambachtelijke wijze maken van houten hekken en poorten. Met onze ruime ervaring maken wij al ruim 20 jaar robuuste en degelijke stevige poorten die geschikt zijn voor een lange levensduur. Wij werken met verantwoord gekapte, milieuvriendelijke duurzame Europese houtsoorten.

2Q==

Omheining en afrastering

De geleverde omheiningen variëren van onopvallende, natuurlijke afscheidingen tot sterk sprekende vormen in het landschap. Voor de natuurlijk gevormde palen, slieten en liggers worden de houtsoorten eiken en kastanje gebruikt, de omheining met rechte planken wordt ook uitgevoerd in lariks of douglas.