Ambachtelijke Schuttingen

Weer eens een storm voorbij gekomen waardoor uw schutting los is gekomen? Of gewoon omdat u toe bent aan een nieuwe schutting? Dan zit u bij ons aan het goede adres. Wij hebben een compleet programma natuurlijke schutting- en tuinschermen gemaakt van Lariks, Robinia, eiken en Hazelaar. Benieuwd naar ons assortiment? Neem dan een kijkje in onze webshop. 

leafAl 25 jaar specialist in houtbewerking
leafEcologisch hout uit eigen bosbeheer
leafHandgemaakte houtproducten
leafVolledig maatwerk mogelijk
leafBezorging in heel Nederland en België

Advies over jouw schutting?

Bij ons is het ook de mogelijkheid om een natuurlijke schutting in Vroomshop aan te schaffen. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment speciaal. Wij verkopen onder andere diverse soorten schuttingen in Vroomshop. Wij zijn gespecialiseerd in hout en bouwmaterialen en kunnen u daarom het beste advies verschaffen. Benieuwd wat voor schutting in Vroomshoop het beste in uw tuin past? Neem dan gauw contact met ons op!

Onze houtsoorten

Op zoek naar schuttingen op maat in Twente? Ook dan bent u bij Ecowoods aan het juiste adres. EcoWoods beschikt over een eigen houtzagerij waar robinia, eiken, lariks en douglas in elke gewenste hoeveelheid en elke gewenste maat gemaakt kan worden. Heeft u de schuttingen van uw dromen nog niet kunnen vinden? Geen probleem! Wij maken uw droom schutting voor u op maat in Twente.

Ecologische schuttingen op maat

Onze hekken zijn ecologisch verantwoord. Wij kunnen de schutting- en tuinschermen voor u op maat maken, maar kunnen u ook het gewenste hout leveren, zodat u uw schutting zelf in elkaar kunt zetten. Voor al uw vragen over schuttingen in Twente kunt u bij ons terecht. Ook geven wij graag advies over maatwerk.