Omheiningen en afrasteringspalen

Kastanje afrasteringspalen

Z

Kastanje palen

Zou u graag uw tuin willen afmaken met kastanje palen? Ecowoods helpt u graag! U kunt ze gebruiken in verschillende mogelijkheden zoals kastanje palen voortuin en kastanje palen in tuin. Ontdek de kastanje palen die EcoWoods al 25 jaar maakt. Wij beschikken als enig houtbewerkingsbedrijf in Nederland over een eigen houten- en boomzagerij. Zo kunnen we alles naar wens voor u maken. Maak uw omgeving met kastanje palen in tuin helemaal af. Zou u graag meer informatie willen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Kastanje palen van Ecowoods

Zoals boven genoemd heeft Ecowoods een eigen hout- en boomzagerij. Hierdoor kunnen we verschillende kastanje houten palen maken. U heeft de keuze uit de houtsoorten: eiken, robina, lariks en douglas. Een kastanje paal wordt bij Ecowoods gemaakt van ecologisch hout. Duurzaam en milieuvriendelijk: voor EcoWoods gelden deze begrippen al zo lang het bedrijf actief is. Kastanje palen als afscheiding op maat laten maken? Dat is geen probleem voor onze specialisten. Bespreek samen het maatwerk!

Kastanje palen kopen?

Enthousiast geworden over de kastanje palen van Ecowoods? Koop bij ons uw kastanje palen schutting. De prijzen zijn afhankelijk van de maat en materiaal. Bezorging is mogelijk in heel Nederland voor een vast tarief van €75,-. Binnen België geldt een vast tarief van €120,-. Kastanje palen plaatsen? Dit kunt u bij uw bestelling aangeven.  Zou u graag uw bestelling willen leveren in een ander land? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kastanje palen met een FSC keurmerk

Ecowoods draagt met trots het FSC® keurmerk. De hoogst denkbare vorm van erkenning voor goed bosbeheer is namelijk het FSC®-certificaat. Een bos concessie komt pas in aanmerking voor het certificaat als aan alle FSC®-eisen van goed bosbeheer wordt voldaan. Een onafhankelijke certificeerder controleert aspecten als natuurbelangen, sociale aspecten en economische belangen.

De prijzen zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Z

Artikelnummer: OV02OMKA