Ecologische houten omheiningen en afrasteringspalen

Houten omheiningen en/of afrasteringspalen gezocht? Dan bent u bij EcoWoods aan het juiste adres! De houten omheiningen van EcoWoods variëren van onopvallende, natuurlijke afscheidingen tot sterksprekende vormen in het landschap. Voor de natuurlijk gevormde palen, slieten en liggers worden de houtsoorten eiken en kastanje gebruikt, de omheining met rechte planken wordt ook uitgevoerd in lariks of douglas. Alle houten omheiningen zijn degelijk en duurzaam. Alle modellen kunnen worden geleverd als bouwmateriaal of geplaatst door gespecialiseerde medewerkers van EcoWoods. Afwijkende modellen en houtmaten zijn op aanvraag leverbaar. Hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen.

holstein 3ligger 5 1
Sluiten

Eiken Omheining Holstein – Prijs per meter

30.0038.00
Luxe omheining waarbij de liggers d.m.v. een pen/gat verbinding aan elkaar worden gemonteerd. Strakke, degelijke omheining uitgevoerd met twee of drie liggers. Het eiken is fijnbezaagd. De palen zijn voorzien van een diamantkop en uitgefreesde gaten. De omheining bestaat uit: Palen lengte 200 cm, diameter 12,5 x 12,5 cm voorzien van gaten voor 2 of 3 liggers Hoekpalen lengte 200 cm, diameter 12,5 x 12,5 cm voorzien van gaten voor 2 of 3 liggers Liggers lengte 250 cm, afmeting 2,3 x 15 cm Andere maatvoeringen zijn op aanvraag leverbaar. Bij grotere afnames maken wij voor u een speciale projectprijs.
oldenburg omheining 1 1
Sluiten

Eiken Omheining Oldenburg – Prijs per meter

20.0025.00
Een traditionele omheining voor dierenweide of voor perceelafbakening. De planken worden met flenskophoutschroeven op de palen gemonteerd. De omheining bestaat uit palen van 10 x 10 x 200 cm voorzien van diamantkop en planken van 2,5 x 15 x 400 cm. De palen staan 200 cm uit elkaar. Het eikenhout is fijnbezaagd. Afwijkende maatvoeringen zijn op aanvraag leverbaar. Bij grotere afnames maken wij voor u een speciale projectprijs.
Gekloofde eiken afrasteringpalen3
Sluiten

Gekloofde eiken afrasteringpalen

7.4515.65
Dé traditionele afrasteringpaal uit Nederland. Als eeuwen gebruikt als weide-afrastering vanwege de natuurlijk duurzaamheid. De buitenlaag van de paal, het spinthout, is niet duurzaam en zal er na verloop van tijd afvallen. De kern van de paal is het duurzame gedeelte en zal 10 tot 20 jaar meegaan. Afwijkende maten zijn op aanvraag leverbaar. Bundelprijzen en prijzen voor grotere hoeveelheden zijn op aanvraag.
PA231107
Sluiten

Lantaarnpaal Drenthe

595.00
Een traditionele lantaarnpaal op een eikenhouten paal met aansprekende vorm die nog veel voorkomt in het noorden van het land.
holstein 3ligger 6 1
Sluiten

Ligger type Holstein

12.50
Strakke, degelijke omheining uitgevoerd met twee of drie liggers (planken). Het eiken is fijnbezaagd. Liggers lengte 250 cm, afmeting 2,3 x 15 cm.
oldenburg omheining 1 1
Sluiten

Ligger type Oldenburg

20.10
Strakke, degelijke omheining. Het eiken is fijnbezaagd. Planken lengte 400 cm, afmeting 2,5 x 15.
photo 2019 04 05 12 54 10 1
Sluiten

Paal type Holstein

49.5057.50
Het eiken is fijnbezaagd. De palen zijn voorzien van een diamantkop en uitgefreesde gaten. De omheining bestaat uit: Palen lengte 200 cm, diameter 12,5 x 12,5 cm voorzien van gaten voor 2 of 3 liggers Andere maatvoeringen zijn op aanvraag leverbaar.
Oldenburg 3 liggers 2
Sluiten

Paal type Oldenburg

23.80
Het eiken is fijnbezaagd. De palen zijn voorzien van een diamantkop. Paal lengte 200cm 10 x 10 cm. Andere maatvoeringen zijn op aanvraag leverbaar.

Houten omheiningen van topkwaliteit

Onze houten omheiningen zijn gemaakt van een van de bekendste houtsoorten, namelijk van eikenhout, douglas of lariks. Ecowoods beschikt over een eigen houten- en boomzagerij in Vroomshoop, Overijssel. In onze eigen houten- en boomzagerij kunnen dus ook houten omheiningen voor u op maat gemaakt worden. Al onze houten omheiningen worden gemaakt van ecologisch hout, waardoor de impact op de natuur beperkt wordt. Hierdoor dragen wij een steentje bij aan het behoud van onze prachtige natuurgebieden. Op zoek naar houten omheiningen op maat? Wij maken graag houten omheiningen op maat voor u. Uit onze voorraad hebben wij de mogelijkheid om zowel in eiken als lariks/douglas bijna elke gewenste maat voor u te zagen. EcoWoods beschikt over een eigen houtzagerij waar robinia, eiken, lariks en douglas in elke gewenste hoeveelheid en elke gewenste maat gemaakt kan worden. Wilt u meer informatie over houten omheiningen op maat? Mail ons: verkoop@ecowoods.nl of bel naar 0546 – 70 85 12

Houten afrasteringspalen

Ook voor ecologische houten afrasteringspalen bent u bij EcoWoods aan het juiste adres. Zo kunt u bijvoorbeeld dé traditionele afrasteringspaal uit Nederland via EcoWoods online bestellen. Al eeuwen worden deze houten afrasteringspalen gebruikt als weide-afrastering vanwege de natuurlijk duurzaamheid. Bij EcoWoods kunt u houten afrasteringspalen in verschillende lengtes en afmetingen verkrijgen. Wilt u afwijkende maten? Geen probleem! Op aanvraag kunnen wij alle houten afrasteringspalen op maat voor u maken. Zo is er voor iedereen houten afrasteringspalen naar wens beschikbaar bij EcoWoods.