Landschapsmeubilair

Ecowoods maakt al 25 jaar verantwoorde, duurzame buitenmeubelen. Wij geloven dat picknicktafels en banken de omgeving rondom het huis echt een toegevoegde waarde geeft. Het houten tuinmeubilair van EcoWoods straalt duurzaamheid en kwaliteit uit en is geschikt voor intensief gebruik en ons houten tuinmeubilair past bij iedere omgeving. Of het nu in authentieke vormgeving of moderne architectuur wordt toegepast.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Tuinmeubilair van topkwaliteit duurzaam hout

Of het nu om de robuuste boomstamtafel gaat of om de traditioneel-elegante Engelse bank, de tuinmeubelen zijn allemaal gemaakt van sterk eiken, lariks, douglas en robinia, de Europese houtsoort die de eigenschappen van hardhout heeft. De ambachtelijke productie garandeert een lange levensduur en blijvende betrouwbaarheid.

Tuinmeubilair van Nederlands hout

Ons hout is afkomstig uit de Nederlandse bossen. Ecowoods beheert hier een eigen hout- en boomzagerij, in Vroomshoop om precies te zijn. De natuurlijke vormen van het verwerkte Nederlandse hout komen terug in een aantal modellen van het tuin- en serremeubilair. Daarnaast maken strakke en slanke ontwerpen deel uit van het aanbod. Een voorbeeld hiervan zijn de boombanken. EcoWoods levert een groot assortiment boombanken in de houtsoorten Lariks, Eiken en Robinia, variërend van een natuurlijke boombank tot boombanken met een modern en traditioneel design.

Geschikt voor iedereen

De Douglas picknickbanken zijn degelijk tot zeer degelijk uitgevoerd en geschikt als bank voor in de tuin, maar ook als verantwoorde picknicktafel voor de horeca, scholen, bedrijven en instellingen. Elk type Douglas picknickbank is leverbaar met rechte planken en natuurlijke schaaldelen. Deze picknicktafels leverbaar van 6 tot 20 personen.

Houten tuinmeubilair op maat

EcoWoods beschikt over een eigen houten- en boomzagerij in Vroomshoop waardoor wij goed in staat zijn om houtproducten op maat te kunnen maken. Al onze producten worden gemaakt van ecologisch hout, waardoor we de impact op de natuur beperken. We gebruiken verschillende houtsoorten waaronder Eiken-, Douglas-, en Robinia hout. Interesse in houten tuinmeubilair op maat? Neem contact met ons op.

Ik wil graag maatwerk bespreken