Eiken picknicktafels en robinia buitenmeubilair

Picknicktafels van duurzaam, natuurlijk eikenhout. Dit materiaal voegt zich eenvoudig in de omgeving, of het nu in authentieke vormgeving of moderne architectuur wordt toegepast. Dat is de schoonheid van kwaliteit. Ecowoods is gespecialiseerd in het op ambachtelijke wijze maken eiken picknicktafels. Met onze ruime ervaring maken wij al ruim 20 jaar robuuste en degelijke stevige picknicktafels van eikenhout die geschikt zijn voor een lange levensduur. Wij werken met verantwoord gekapte, milieuvriendelijke duurzame Europese houtsoorten. Bekijk hieronder gerust onze producten of neem contact met ons op voor eiken picknicktafels op maat.

Eiken picknicktafels op maat

Uw droom eiken picknicktafel niet in ons assortiment? Geen probleem! Wij maken ook picknicktafels van eikenhout op maat. EcoWoods beschikt over een eigen houten- en boomzagerij in Vroomshop waardoor wij goed in staat zijn om houtproducten op maat te kunnen maken. Al onze producten worden gemaakt van ecologisch hout, waardoor we de impact op de natuur beperken. We gebruiken verschillende houtsoorten waaronder eiken-, lariks-, en robinia hout.

 

Ambachtelijke picknicktafels van eikenhout

Onze eiken picknicktafels worden ambachtelijk gemaakt in onze eigen houten- en boomzagerij in Vroomshop. EcoWoods levert en verwerkt duurzaam, natuurlijk eikenhout. Dit materiaal voegt zich eenvoudig in de omgeving, of het nu in authentieke vormgeving of moderne architectuur wordt toegepast. Dat is de schoonheid van kwaliteit. De natuurproducten van EcoWoods zijn ook aantrekkelijk voor gebruik in tuin, erf en weiland. Op basis van de beproefde ambachtelijke technieken wordt een breed aanbod aan luxeproducten voor de particuliere markt gemaakt. De vormgeving hiervan loopt uiteen van traditioneel tot strak en modern. Dat geldt ook voor de toepassing in houtconstructies en gebinten.

 

Meer informatie over eiken picknicktafels?

Wij voorzien u graag van meer informatie over onze eiken picknicktafels zodat u de juiste keuze kunt maken. U kunt ons bereiken op 0546 – 70 85 12 of mailen naar verkoop@ecowoods.nl.

 

Over EcoWoods

Duurzaam en milieuvriendelijk: voor EcoWoods gelden deze begrippen al zo lang het bedrijf actief is. In 1991 begon het bedrijf als HP-Hout vanuit de bosbouw. Sindsdien verwerkt EcoWoods uitsluitend verantwoord gekapte, onbehandelde Europese houtsoorten tot eerlijke houtproducten. De beste kwaliteit eikenhout en onverwoestbaar robinia, dat wel het ‘Europese hardhout’ wordt genoemd, garanderen een lange levensduur. Ook kastanje, lariks en douglas worden gebruikt. Meer informatie lezen over EcoWoods? Lees hier meer over EcoWoods.