Eiken tuinscherm

Een eiken tuinscherm is een fantastische toevoeging aan elke tuin. Bij Ecowoods vinden we het belangrijk dat u ongestoord van uw tuin kan genieten. Een tuinscherm biedt privacy en zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Het eikenhout is duurzaam en gaat jarenlang mee. Bovendien heeft het een aantal voordelen en functies die het een populaire keuze maken onder tuinliefhebbers. Zou u graag meer informatie wille over een eiken tuinscherm? Neem gerust contact met ons op.

Toont alle 2 resultaten

Eiken schuttingpaal

Vanaf: 40 Vanaf 40
De eiken schuttingpaal is een traditionele, solide paal gemaakt van inlands Eiken en kan geleverd worden in diverse afmetingen. Het hout is geschaafd en de palen zijn voorzien van een diamantkop.

Eiken schuttingscherm

Vanaf: 175 Vanaf 175
Het eiken schuttingscherm is een strakke solide schutting. Het hout is bezaagd en de kanten zijn afgerond. Volledig maatwerk mogelijk!

De voordelen van een eiken tuinscherm

Een van de voordelen van een eiken tuinscherm is dat het een natuurlijke uitstraling heeft die goed past bij een landelijke of traditionele tuin. Het hout is warm en heeft een mooie structuur, waardoor het scherm er niet alleen functioneel uitziet, maar ook nog eens mooi is om naar te kijken. Daarnaast is eikenhout een zeer duurzaam materiaal dat bestand is tegen weersinvloeden en houtrot. Hierdoor gaat een eiken tuinscherm jarenlang mee en heeft het weinig onderhoud nodig. Bovendien kan het hout na verloop van tijd vergrijzen, wat het scherm een nog natuurlijkere uitstraling geeft.

Welke functies heeft een tuinscherm?

Een eiken tuinscherm heeft verschillende functies. Allereerst biedt het privacy en zorgt het ervoor dat u in uw tuin kunt ontspannen zonder dat u last heeft van nieuwsgierige blikken van buren of voorbijgangers. Daarnaast kan het scherm ook dienen als een windscherm, waardoor u kunt genieten van uw tuin zonder dat u last heeft van harde wind.

Bestel nu uw eiken tuinscherm bij Ecowoods

Een eiken tuinscherm is een fantastische investering voor elke tuin. Ecowoods is al ruim 25 jaar dé specialist en maken we tuinschermen graag naar uw wens. Zo is het ook mogelijk om maatwerk te leveren. Wij maken gebruik van Ecologisch hout en beschikken over een eigen houten- en boomzagerij. Onze specialisten gaan graag aan de slag voor u om een perfecte eiken tuischerm te maken. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.