Eiken schuttingen

Bent u op zoek naar een eiken schutting voor om uw tuin? Of bent u toe aan het vervangen van uw schutting? Dan bent u bij Ecowoods aan het juiste adres. Wij maken eikenhouten schuttingen in onze eigen houtzagerij in Vroomshoop. Hierdoor kunnen wij vrijwel altijd uit voorraad leveren. Interesse in een schutting van eiken? Bekijk ons assortiment in onze webshop.

Toont alle 2 resultaten

Eiken schuttingpaal

Vanaf: 40 Vanaf 40
De eiken schuttingpaal is een traditionele, solide paal gemaakt van inlands Eiken en kan geleverd worden in diverse afmetingen. Het hout is geschaafd en de palen zijn voorzien van een diamantkop.

Eiken schuttingscherm

Vanaf: 175 Vanaf 175
Het eiken schuttingscherm is een strakke solide schutting. Het hout is bezaagd en de kanten zijn afgerond. Volledig maatwerk mogelijk!

Duurzaamheid van onze eiken schutting

Onze eiken schutting is gemaakt van Inlands eiken. Inlands eiken is een harde houtsoort en heeft een robuust uiterlijk. Deze houtsoort is slijtvast en is bestand tegen alle weeromstandigheden buiten. De duurzaamheid van de eiken schutting is ook afhankelijk van de manier waarop de eiken houten schutting gemaakt wordt. Wij beschikkingen over een eigen hout- en boomzagerij in Vroomshoop, waardoor wij het volledige proces van het maken van de eiken schutting van hout kunnen volgen. Ons assortiment schuttingen bestaat uit: eiken palen voor de schutting en een eiken schuttingscherm. Het schuttingscherm bestaat uit eiken schutting planken met eiken palen. De schutting is RVS geschroefd en de eiken palen zijn voorzien van een diamantkop. De schuttingen van eikenhout kunnen door weer en wind wat vergrijzen, waardoor het verstandig is om het eikenhout te behandelen met Biopin olie. Hierdoor blijft de kleur langer mooi.

Schutting van eiken laten maken door Ecowoods

Heeft u een andere maat in gedachten dan staat aangegeven op onze webshop? Dat is geen probleem voor ons. Wij bieden naast ons assortiment eiken tuinschermen ook maatwerk aan. Wij halen ons hout uit verantwoord gekapt bos. Al onze houtproducten zijn hierdoor altijd gemaakt van ecologische hout en voorzien van het FSC-keurmerk. Wij beschikken over een eigen hout- en boomzagerij, waardoor wij het effect op de natuur kunnen beperken. Hierdoor kunt u ook kiezen voor een bepaalde houtsoort voor uw schutting. U kunt zowel kiezen voor een eiken of een douglas schutting.

Heeft u specifieke maten in gedachte of wensen als het gaat om het maken van een schutting? Dan kunt ons altijd bereiken via ons telefoonnummer: 0546 708 512. Wij geven u altijd professioneel advies.

Schutting van eiken kopen?

Heeft u interesse in het kopen van een schutting van eiken? Wij leveren uw houtproduct in heel Nederland voor een vast tarief van € 75,-. En in België voor een vast tarief van € 120,-. Het is ook altijd mogelijk om uw houten schutting op te halen in onze houtzagerij in Vroomshoop.