Toont alle 10 resultaten

Hondenkennel Hooiberg Extra

De robuuste Hondenkennel Hooiberg Extra is gemaakt met de natuurlijke vormen van de douglas boomstam. Een stevige, verplaatsbare Hondenkennel Hooiberg Extra.De Hondenkennel Hooiberg Extra is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar. De binnenzijde van de hooiberg kunnen we voorzien van een nachthok. Het kennelgedeelte kunnen we op elke gewenste afmeting maken.Prijs op aanvraag

Hondenkennel Reno

2,290
De robuuste hondenkennel Reno is gemaakt met de natuurlijke vormen van de douglas boomstam. Een stevige, verplaatsbare hondenkennel Reno.De hondenkennel Reno is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar. Transportkosten zijn op aanvraag voor dit product.

Hondenkennel Bob

1,390
De robuuste hondenkennel Bob is gemaakt met de natuurlijke vormen van de douglas boomstam. Een stevige, verplaatsbare hondenkennel Bob.De hondenkennel Bob is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar. Transportkosten zijn op aanvraag voor dit product.

Hondenkennel Boris

1,690
De robuuste hondenkennel Boris is gemaakt met de natuurlijke vormen van de douglas boomstam. Een stevige, verplaatsbare hondenkennel Boris.De hondenkennel Boris is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar. Transportkosten zijn op aanvraag voor dit product.

Hondenkennel Bello

1,590
De robuuste hondenkennel Bello is gemaakt met de natuurlijke vormen van de douglas boomstam. Een stevige, verplaatsbare hondenkennel Bello.De hondenkennel Bello is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar. Transportkosten zijn op aanvraag voor dit product.

Hondenkennel Bruno

1,490
De robuuste hondenkennel Bruno is gemaakt met de natuurlijke vormen van de douglas boomstam. Een stevige, verplaatsbare hondenkennel Bruno.De hondenkennel Bruno is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar. Transportkosten zijn op aanvraag voor dit product.

Hondenkennel Rex

1,090
De robuuste hondenkennel Rex is gemaakt met de natuurlijke vormen van de douglas boomstam. Een stevige, verplaatsbare hondenkennel Rex.De hondenkennel Rex is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar. Transportkosten zijn op aanvraag voor dit product.

Hondenkennel Max XL

2,490
De robuuste hondenkennel max XL is gemaakt met de natuurlijke vormen van de douglas boomstam. Een stevige, verplaatsbare hondenkennel max XL.De hondenkennel max XL is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar. Transportkosten zijn op aanvraag voor dit product.

Hondenkennel Max

1,590
De robuuste hondenkennel max is gemaakt met de natuurlijke vormen van de douglas boomstam. Een stevige, verplaatsbare hondenkennel max.De hondenkennel max is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar. Transportkosten zijn op aanvraag voor dit product.

Hondenkennel Hooiberg

2,190
De robuuste hondenkennel hooiberg is gemaakt met de natuurlijke vormen van de hondenkennel hooiberg. Een stevige, verplaatsbare hondenkennel hooiberg.Transportkosten zijn op aanvraag voor dit product. 

Houten hondenkennels

Bent u op zoek naar een mooi houten hondenhok voor uw trouwe viervoeter? Bij EcoWoods begrijpen we als geen ander dat uw huisdier een belangrijk onderdeel is van uw gezin en dat u alleen het allerbeste wilt voor uw harige vriend. Daarom bieden wij nu ook houten hondenkennels aan van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid.

Houten hondenhokken van 100% ecologisch hout

Onze hondenhokken zijn niet alleen praktische en functioneel, maar ook nog eens een prachtige aanvulling op uw tuin of terras. Ze zijn gemaakt van 100% ecologisch hout, afkomstig uit onze eigen boomzagerij in Vroomshoop. Dit betekent dat u niet alleen een mooie kennel aanschaft, maar ook bijdraagt aan een duurzame wereld. Ecowoods is dan ook met trots in het bezit van het FSC keurmerk, een certificaat dat enkel wordt toegekend aan bedrijven die voldoen aan de strenge eisen van goed bosbeheer.

Een hondenkennel op maat

Bij EcoWoods geloven we dat elk huisdier uniek is en daarom bieden we de mogelijkheid om een hondenkennel op maat te laten maken. Ieder beschikbaar model op deze pagina kan daarom naar wens worden aangepast. Zo weet u zeker dat uw viervoeter voldoende ruimte heeft en zich helemaal thuis voelt in zijn of haar nieuwe verblijf. Daarnaast kunt u kiezen voor een volledige vloer in de kennel of enkel in het nachthok. Ook bieden wij de mogelijkheid om de kennel in het zwart uit te voeren, mocht u dit mooier vinden passen bij uw tuin of woning.

Een waardevolle toevoeging voor uw tuin en hond

Onze hondenkennels zijn niet alleen een praktische oplossing voor uw huisdier, maar ook een waardevolle toevoeging aan uw tuin of terras. De natuurlijke uitstraling van het hout zorgt voor een warme en gezellige sfeer. Daarnaast zijn ze natuurlijk erg stevig en kunnen ze worden verplaatst, zodat uw hond altijd op de beste plek kunt laten genieten.

Onze hondenkennels worden met veel liefde en zorg gemaakt en zijn van de hoogste kwaliteit. We zijn er dan ook van overtuigd dat uw hond zal genieten van zijn of haar nieuwe verblijf.

Kies voor een duurzame, stevige en op maat gemaakte hondenkennel van EcoWoods en geef uw huisdier het beste van het beste. Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog uw houten hondenkennel. Heeft u nog vragen of op zoek naar een oplossing op maat? Neem gerust en volledig vrijblijvend contact met ons op!