Eiken picknicktafels en robinia buitenmeubilair

Picknicktafels van duurzaam, natuurlijk eikenhout. Dit materiaal voegt zich eenvoudig in de omgeving, of het nu in authentieke vormgeving of moderne architectuur wordt toegepast. Dat is de schoonheid van kwaliteit. Ecowoods is gespecialiseerd in het op ambachtelijke wijze maken eiken picknicktafels. Met onze ruime ervaring maken wij al ruim 20 jaar robuuste en degelijke stevige picknicktafels van eikenhout die geschikt zijn voor een lange levensduur. Wij werken met verantwoord gekapte, milieuvriendelijke duurzame Europese houtsoorten. Bekijk hieronder gerust onze producten of neem contact met ons op voor eiken picknicktafels op maat.

Picknicktafel Boomstam Eiken

Vanaf: 695 Vanaf 695
De picknicktafel boomstam paart een bijzonder lange levensduur aan een natuurlijk uiterlijk. De onbehandelde eiken stammen en bladen weerstaan alle weersinvloeden en verdragen zeer intensief gebruik. Zitruimte voor zes personen. De picknickbank is ook leverbaar in Robinia.

Eiken picknicktafel Bos

650
Dit zeer bekende model eiken picknicktafel wordt veel toegepast in natuurgebieden en de openbare ruimte, maar is ook geschikt voor particulier gebruik. Zeer solide uitgevoerd in gezaagd eiken of robinia. De tafel biedt ruimte voor zes personen.

Eiken Robuuste Picknicktafel Eco Natuur

Vanaf: 495 Vanaf 495
De Robuuste Picknicktafel Natuur is gemaakt met de natuurlijke vormen van de eiken boomstam. Een stevige, verplaatsbare eiken picknicktafel, waarvan de zittingen opklapbaar zijn. Ook verkrijgbaar in douglas.

Oostenrijkse eiken picknickset met rugleuning

Vanaf: 1,399 Vanaf 1,399
Buitengewoon robuuste eiken set van twee banken en een tafel. Het tafelblad en de zittingen zijn gemaakt van 12,5 cm dikke delen. Zowel in eiken als in douglas uitgevoerd is de set even degelijk als het forse aanzicht doet vermoeden. De zit is verrassend comfortabel door de uitgekiende hoek van de rugleuning met de zitting.

Boombank Rustiek

Vanaf: 965 Vanaf 965
Stevig uitgevoerde rustieke boombank verkrijgbaar in eiken of douglas. De bank is met of zonder rugleuning leverbaar.

Boomstam picknicktafel Robinia

Vanaf: 750 Vanaf 750
De boomstam picknickbank paart een bijzonder lange levensduur aan een natuurlijk uiterlijk. De onbehandelde robinia stammen en bladen weerstaan alle weersinvloeden en verdragen zeer intensief gebruik. Zitruimte voor zes personen. De picknickbank is ook leverbaar in eiken.

Robinia Picknicktafel Bos

750
Dit zeer bekende model robinia picknicktafel wordt veel toegepast in natuurgebieden en de openbare ruimte, maar is ook geschikt voor particulier gebruik. Zeer degelijk uitgevoerd in gezaagd eiken of robinia. De tafel biedt ruimte aan zes personen.

Eiken picknicktafels op maat

Uw droom eiken picknicktafel niet in ons assortiment? Geen probleem! Wij maken ook picknicktafels van eikenhout op maat. EcoWoods beschikt over een eigen houten- en boomzagerij in Vroomshoop waardoor wij goed in staat zijn om houtproducten op maat te kunnen maken. Al onze producten worden gemaakt van ecologisch hout, waardoor we de impact op de natuur beperken. We gebruiken verschillende houtsoorten waaronder eiken-, lariks-, en robinia hout.

 

Ambachtelijke picknicktafels van eikenhout

Onze eiken picknicktafels worden ambachtelijk gemaakt in onze eigen houten- en boomzagerij in Vroomshoop. EcoWoods levert en verwerkt duurzaam, natuurlijk eikenhout. Dit materiaal voegt zich eenvoudig in de omgeving, of het nu in authentieke vormgeving of moderne architectuur wordt toegepast. Dat is de schoonheid van kwaliteit. De natuurproducten van EcoWoods zijn ook aantrekkelijk voor gebruik in tuin, erf en weiland. Op basis van de beproefde ambachtelijke technieken wordt een breed aanbod aan luxeproducten voor de particuliere markt gemaakt. De vormgeving hiervan loopt uiteen van traditioneel tot strak en modern. Dat geldt ook voor de toepassing in houtconstructies en gebinten.

 

Meer informatie over eiken picknicktafels?

Wij voorzien u graag van meer informatie over onze eiken picknicktafels zodat u de juiste keuze kunt maken. U kunt ons bereiken op 0546 – 70 85 12 of mailen naar verkoop@ecowoods.nl.

 

Over EcoWoods

Duurzaam en milieuvriendelijk: voor EcoWoods gelden deze begrippen al zo lang het bedrijf actief is. In 1991 begon het bedrijf als HP-Hout vanuit de bosbouw. Sindsdien verwerkt EcoWoods uitsluitend verantwoord gekapte, onbehandelde Europese houtsoorten tot eerlijke houtproducten. De beste kwaliteit eikenhout en onverwoestbaar robinia, dat wel het ‘Europese hardhout’ wordt genoemd, garanderen een lange levensduur. Ook kastanje, lariks en douglas worden gebruikt. Meer informatie lezen over EcoWoods? Lees hier meer over EcoWoods.